BLOG ENCIK SUAMI

Friday, May 6, 2011

Segmen Kayif : Terima Kasih




Saya nak ucap terima kasih kepada mereka ini yang banyak membantu saya dalam dunia blog:

Fathul Rahman Misbah
Yesss, dia orang yang pertama sekali MEMAKSA saya buat blog bawah domain asasian.net. Kemudian, saya curang dan hidup bahagia bersama blogspot hingga kini. Fath, ang mai baca tak eh blog ceq ni?

Mutiara Bernilai
Tempat saya meluahkan segala rasa tentang dunia blog, kerana dia along saya yang suka berleter. Terima kasih along, atas segala sokongan dan pandangan dan hingga kini masih mampu melayan karenah angah yang entah ape-ape aje...

Ismail Sirajudin
Tak kenal? Dia silent reader...yang banyak memberi sokongan kepada saya dalam berblog ni. Dia jugak yang bagi sokongan untuk tukar kepada dot com. Sekarang dah maju berbisnes emas! Sape nak beli emas? Sila jenguk group FB dia di SINI.

Pak Cik Mat
Banyak sangat yang dia bantu. Bila orang-orang lain takde, dia ade. Dah puas kot dia menadah mata (telinga takleh, sebab tak dengar, baca jee) baca luahan perasaan tentang dunia blog dan dunia luar. Seorang pakcik yang baik...saya sayang dia...:)

Fahrin Ashaari
Banyak bagi tips tentang blog, banyak sangat dah bantu dari mula saya aktif balik sampai sekarang. Tak pernah jemu layan soklan pelik-pelik dan bagi idea walaupun kadang-kadang nak tunggu respon sampai dua jam. Maklumlah...pelakon terkenal kan abang Fahrin kannn...erk!

Insan-insan Terawal
Sila klik untuk tahu siapa mereka. Kalau bukan kerana Allah pertemukan saya dengan mereka, mungkin juga saya tak berada di tempat ni sekarang. Terima kasih...

Miss Ran
Sebab rajin jenguk blog yang takde ape ni, then komen bagi pandangan... Saya suka baca blog dia, dan gaya penulisan dia pun saya dah masuk sangat dah.

Alia Rosli
Kerana rajin jenguk blog ni hari-hari tak kisah lah entri ape yang keluar. Walaupun kadang-kadang budak kecik ni tak paham ape isi entri. Hahaha~

Cik Pulau
Sebab sanggup berenang dari pulau dia sampai sini nak jenguk entry. Tapi kadang-kadang dia hilang kat pulau, tak jumpa berhari-hari, lepas tu dia datang balik. Ada macam tarzan tak? Ops~ Hehehe...

Nadirah Farhana
Budak UTM ni...kadang-kadang komen dia buat saya gelak. Entah ape-ape je. Sampai saya rasa tiap hari kena buat entry yang nak dia mai baca dan komen. Hahahaha~

Puteri Katek
Budak kecik yang...taknak komen lebih-lebih. :p

Atiq Salleh
Sebab group Sahabat Blogger. Kat sana saya jumpa ramai kawan baru, dan kat sana saya boleh kongsi entry blog saya. Ehhh, tu group. Okeh, Atiq ni budak baik yang selalu bagi pandangan yang bernas tentang entri blog. Terima kasih.

Kak Lydia Miza
Kakak comot yang baik hati...terima kasih, selalu kongsi pengalaman dalam dunia blog, buat kita belajar dari pengalaman. Bak kata Dr Hafiz, belajar dari pengalaman orang lain adalah satu tindakan yang bijak. :)

Fakhrul Zulkifli, Izamir Ridzwan, Kirin Selama Perak, Nik Afnan
Entah cane lah boleh rapat dengan depa ni. Pelik gak...semua tu susunan Allah kannn...terima kasih, kamu-kamu ni selalu buat kepala jadi senget.

Khairul Fikri Saad
Resakse berjanggut yang dah semakin melangkah jauh dalam dunia blog. Syabas untuk dia! Dia bagi banyak tips, tapi saya tak patuh. Hahaha~ Malasssss lah youuuuu! Dia la yang buat segmen ni, so kena bagi ucapan terima kasih kat dia, okie?

Ady Budika
Terima kasih...:)

Dan semua sahabat-sahabat blogger! Sangat ramai! Kamu semua memang banyak membantu sebenarnya! Teguran, pandangan, nasihat, tips...semuanya yang bermanfaat untuk dunia blog ni yang datang dari kamu semua, terima kasih saya ucapkan!

Terima kasih Allah yang menganugerahkan kamu-kamu semua kepada saya.

Alhamdulillah.


16 comments:

Fathul Rahman Misbah said...

woooooooooooooooooooiii !!!

mynameismy said...

bile nk ade nama My di belog ini..;D

Sunah Mohammad said...

@Fathul Rahman Misbah

hahahahahah! :p

Sunah Mohammad said...

@mynameismy

tu ade tu...kat komen... :D

Mutiara Bernilai said...

atoi!

bkn berleter okies, it is membebel.

ahah. ada beza tuh.

thanx 2 u too dear,
kamu yg slalu mlayan soklan pelik along dr html hinggalah traffick.

syg slalu!~

nota: kem salam kat Fahrin Ashaari,, eheh,.,

Mutiara Bernilai said...

eh fath,
kamu tak pernah singgah belog sy la..
meh sini meh.
sumbang lagu seminit dua :P

aliarosli said...

hahhahhahha, ade jugak

ingatkan takde

hahhahahhahah, terima kasih kat akak gak

Fathul Rahman Misbah said...

to ena:

lagu pe nak?
nnti jgn lupe beli album. haha

NadiRah said...

wahh!!! untuk nad pon ade..
seyes merembes air hidung~ sob3 T_T

cik pulau said...

wahhh..cik pulau nampak nama cik pulau kat situ..
terima kasih jugak buat kak sunah..
hehe..t lah join ni..
nak layan anime wedding peach dulu...
sampai xde masa nak berenang ke sini.


errr.. macam tarzan ea??
oooOOOOoooo....hahaha..

^^,

aDisH.sHidA said...

sunah...tak perlu kata2 apa2....senyum je...

forever love said...

wah.. nama saya ada.. dari tadi nak baca entry nie.. tapi tak de masa.. masa tak izin saya jenguk sini banyak laki.. ehhh banyak kali da...hurm..:(

Faris Adli said...

bila la agaknya diri ini mendapat tempat di mata blogger femes?

FasiHaH SupiaN said...

mereka memang terbaik...ada along..yeah..along memang awesome.......^^

Miss Ran said...

NGIS sekarang=)

errr y tkde komen tu msti spesel kan...

larikkk

bersama kak Es said...

waaaw..nama Kak Es pun ada gak...
kat KOmeN ni hahaha

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.