BLOG ENCIK SUAMI

Friday, June 17, 2011

Penat Baca Komik



Sape sampai hati nak amek komik tu?


39 comments:

efa nur said...

saya sangat sampai hati nak amik kucing comel itu..saya suka kucing..!!

kak, pinjam jap kucing tuu 88jam!

Jom Terjah Sini :)

Kei Seichi said...

mesti akak banyak komik kan?pinjam sikit...hehe

mizzkechique said...

xnk komik..nk kucen tu buleh...

ir yien 9897 said...

comel sngat..kalau yien kejut jerk.

sebab nak pelok2 kucing tue..hahaha

bersama kak Es said...

sunah kaki komik gak hehehe
biarlah dia tido ..

JIJI YU said...

haha telinge je berbulu..bace komik gugurl..

Sunah Sakura said...

@efa nur

88 jam??? hahahah~

Sunah Sakura said...

@Kei Seichi

erkkk.. bukan akak punya.. housemate punya..hahahah~

Sunah Sakura said...

@mizzkechique

kucen takleh! hahahah~

Sunah Sakura said...

@ir yien 9897

tengah peluk dia sekarang... :p

Sunah Sakura said...

@bersama kak Es

saya baca komik, tapi bukan kaki komik..ahahha~ dia da bangun kak.. :D

Sunah Sakura said...

@JIJI YU

wakaka! dia gugurl gak, sebab tu dia baca komik gugurl! :p

gedek! said...

komik pompuan...

tu mesti kucing pompuan!

Sunah Sakura said...

@gedek!

hahaha...uncle, memang perempuan pun! :p

♥yaya budak suka embun♥ said...

wah..kucing baca komik..hebat2 :P

ENTRY TERBARU :49 HARI JER?

Sunah Sakura said...

@♥yaya budak suka embun♥

hahaha~ dia bukan takat baca ni, siap hadam lagi!!!

FasiHaH SupiaN said...

suwitnyeee :)

efa nur said...

tak cukup ke 88 jam?? hahaa

g laa tgk laa blog efa.. ade kucing comel..hikhik :D

Jom Terjah Sini :)

Isteri Encek Bard said...

gerammmmm lah sunah, akka amemang suker kucing.. geram, syomelnyer dier tido

suhaili sarif said...

salam sunah
wah pandainya cici baca komik..hehe
manga yg bertahan akak baca, detektif conan je..
dari umur akk 14 tahun sampai sekarang,x pernah miss..hehe

Sunah Sakura said...

@FasiHaH SupiaN

nak lah tu!

Sunah Sakura said...

@efa nur

takkkk, kalo boleh selama2nya...hahahha~

Sunah Sakura said...

@Isteri Encek Bard

hehehe... kita nantikan esok2...bertambah syomel ke tak cici ni.. :p

Sunah Sakura said...

@suhaili sarif

salam kak suhaili..hehehe...saya pun suka conan gak! tapi da lama tak baca...huhuhu... suke gaya detektif, nak setelkan sebelum dia setelkan... :p

Mohd Shukri Fadzillah said...

comelnyeee~~ haha macam kucing2 MissMorbids :)




oh ya! saya dari sini ^_^

MerLe said...

minat komik jugak eyh... suke jugak =)

Sunah Sakura said...

@Mohd Shukri Fadzillah

MissMorbids ada kuceng gak??? hehehe...

Sunah Sakura said...

@MerLe

saya minat kucing...ahahah~ :D

senyumSOYA said...

wuu...
komik + meow!!
suka gak..heheheh..
comelnya meow tu...

Sunah Sakura said...

@senyumSOYA

suke dua-dua eks?? :p

ghab van hal said...

rindu pendekar laut saya

::blog anak jawer:: said...

wah...kucing tu lebih menarik perhatian..sgt comel...he3

-Yok mampir diluk = tiada yang sempurna...ALLAH itu maha adil...

Munna said...

awk buat sy rindu kat kucing sy...
*nak nangis*

K O R I E said...

akak pergi mandikan kucing tue.. dah berbau sampai sini dh~ hehe

Mylady said...

sooo shomellll...
betulkan?..bila diaorang tido, tak sampai hati nak kejutkan..

Miss Ran said...

sunah komik tu best sgt...

comei je bile jd maid

tgk maid sama tak?

tu pun sal maid..so sweeeeeet

msredcheesecake said...

CIK SUNAH,
MESTI KOMIK TU BEST GILER SAMPAI TETIDO KEPENATAN MELAYAN NYA...HHEEE

shafinaz (: said...

ceh , ingatkan apee hahah

RedVixen said...

nak kucing. buku taknak... hehehehe :D

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.