BLOG ENCIK SUAMI

Friday, December 30, 2011

PreciousWords For My Jumaat #1 : Solat Jumaat




8 comments:

zAty =) said...

tag awak di sini -> http://zatyluckylife.blogspot.com/2011/12/contest-blog-paling-comel-by-aqies-and.html

Iffah Afeefah said...

hukhukhuk solat2

mas saari said...

tapi sekarang akak tengok ramai lelaki tak solat jumaat..

Rozuan Ismail said...

ramai je yg miss solat jumaat ni

aimie amalina said...

semoga Lelaki ISlam di luar menyedarinya kan..



segmen baru ye kak :))

ciK LyndaWawa said...

betul..if tak solat jumaat ada titik hitam nanti...

Fiqas said...

ada yang tak miss solat jumaat, tp sayangnya, solat 5 waktu tak buat..:(

Niena Pengembara Ilahi said...

hmmm kt Malaysia klo pmpuan g solat jumaat nampak pelik di mata masyarakat

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.