BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, August 6, 2011

Alamak! Macam Mana Boleh Lupa Ajak Skodeng!


Peeping Toms by ~apathetic-violinist on deviantART

Huwaaaaaaaaaaaaa!!! Hari ni da 6 Ogos laaaaaaaa!

Cane la boleh lupa kannn...

Hadoiii...=.=

Lupa nak ajak kamu-kamu semua skodeng! Ggggrrr! Bukan skodeng orang dalam bilik air! Sape buat macam tu dalam bulan Ramadhan yang mulia ni, siaplah!

Tapi macam biasalah, awal-awal bulan... Kita menyekodeng (perkataan baru hari ini) bersama-sama... Ala... Macam dulu-dulu tuuu... Yang bulan Mei dengan Jun dah lepas. Ni nak ajak skodeng top 10 referrals ke blog Sunah Suka Sakura dot com untuk bulan Julai yang lalu pulak~

Hurmmm... Moh lerrr kita skodeng yeee~~~


  1. Blogger.com sendiri, terima kasih kepada yang menerjah dari dashboard, profile, dan segala widget blogspot.
  2. Pak Cik Mat, naik satu anak tangga!!!! Tahniahhhh! Hahaha~.
  3. Facebook, dah turun dari takhta nampaknya, mungkin sebab da kurang ping.
  4. Oh, sapa tuu~~~ Atia lerr~ Dia banyak bagi referrals dari 31-7 Birthday Giveaway yang lepas~ :)
  5. Abang Ben, turun satu anak tangga... Err...
  6. Jiran saya, masih di tangga keenam... Tapi simbol merah ke bawah tu menunjukkan penurunan hits...
  7. Networkedblogs.com, menurunnnnn~~~ Terima kasih kepada yang datang dari fanpage di FB.
  8. Laily Qaisyirah, masih di situ, tapi simbol merah ke bawah gak...
  9. Kak Ros~~~ Waaaa~~~ Rindu kak Ros!!! Bizi betul tentera kita sorang tu~
  10. Kak Ellyyyyyyyyyyy!!! Tahniahhhh~~~ Dah naik ke atas jugaakkkk~ Hehehe...

Terima kasih kepada mereka-mereka di atas ini dan kamu-kamu yang datang melalui mereka-mereka ini jugak~ Banyak kaler merah ke bawah kannn...menunjukkan saya berjaya mengurangkan update dalam bulan Julai! Ggggrrrr!


22 comments:

Citarasa Rinduan said... Reply to comment

tahniah2...

tak sangka, rupanya sunnah kerap skodeng ya..
kak tak ada masa lah dik..
tapi, skrang gak nak terjah.. hahahha

H.J said... Reply to comment

nesloo tak de dalam list..aaha

gadis melayu said... Reply to comment

atia kalahkan abg ben.. waaaa.. terharu.. hehehehe..

Sunah Sakura said... Reply to comment

@H.J

pssst, nesloo tu sayang betul, sikit lagi..dia no 11... ahahaha~ :D

JIJI YU said... Reply to comment

ceyt engko hj..mengata aku

SoLy SoLicious said... Reply to comment

sy selalu terjah sini dr dashboard :)

FaKArePa!n said... Reply to comment

camtu rpanya skodeng..

NadiRah said... Reply to comment

dr google xde ke??

Iffah Afeefah said... Reply to comment

wah kak elly

mesti die bangga sgt ni

mas saari said... Reply to comment

alah..takde dalam senarai! huhuhuuu

Faaein Talip Roy said... Reply to comment

betul kata H.J.. cari2 jugak nama nesloo tu.. hahaha...

cucu umie said... Reply to comment

rajin kak sunnah skodeng ea..hehe

Suhaili Sarif said... Reply to comment

hehehehehe....alhamdulillah
misi akak berjaya!!!!!!
dapat kalahkan keroro..muahaha
komen da berjaya(hihi wpun da jadi 2 penama..errr...)
da masuk top 10.yeehuuuuuuuuu
nk kejar top5 laks.muahaha

p/s: kalau dorg tau ada tips cmne nak jadi top10 memang kalah la akak.hehe

tips akk 2 berjaya..weeeee

mynameismy said... Reply to comment

hehe tahniah tahniah..;D

Rohaizam Rosli said... Reply to comment

huhuhu... terbaek ~~~

sergeant keroro said... Reply to comment

hehe, tahniah buat mereka~~

alien xleh masuk list, haha :P

tomatokering :) said... Reply to comment

hihi egt skodeng ape ;p

fRaMe+LenSeS said... Reply to comment

perghhh.. tahniah boss. ;)

Niena Pengembara Ilahi said... Reply to comment

:D

hari ni dh kembali.. :D baru selesai operation :D

cik pulau said... Reply to comment

wewiiiiiiit....^^,

kura said... Reply to comment

er. xfaham sgt pun benda ni. tp pape pun tahniah jela heheh

abglan said... Reply to comment

Wuik... takleh skodeng sebarangan nie.. hu hu

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.