Friday, July 1, 2011

Jom Skodeng! Top 10 Referrals Bulan Jun


Bulan Mei lepas kita da skodeng 10 blog tuuuu, kali ni kita skodeng 10 blog ni pulak yeee...


  1. Blogger.com sendiri, terima kasih kepada yang menerjah dari dashboard.
  2. Facebook, dah turun dari takhta nampaknya, mungkin sebab da kurang ping.
  3. Pak Cik Mat, masih mengekalkan takhta di tempat ketiga.
  4. Abang Ben, memang banyak membantu, naik satu anak tangga dari takhta yang lepas~
  5. Networkedblogs.com, wahhhhhhhh, peningkatan mendadak!!! Terima kasih kepada yang datang dari fanpage di FB.
  6. Jiran saya ni kalau takde dalam list, memang pelik la... Tapi da turun sikit. Sebab jarang update ke?
  7. Laily Qaisyirah, datang dari senarai-senarai peserta segmen.
  8. Draft.blogger.com, yang ni ape eks? Blogger in draft punye dashboard, ada yang datang dari sini jugak~
  9. Nampaknya Sarjan Keroro da berjaya mencapai impian dia dari bulan lepas. Hahaha~ Tahniah!
  10. Ujang, mungkin sebab promote segmen conteng-conteng yang lepas...

Terima kasih kepada semua yang datang melalui blog-blog kat atas ni, dan lagi 385 referrals yang lain. Lepas ni kalau saya jarang update, mesti kamu-kamu tak datang da kan??? :p

P/S: Oh, malasnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... T___T

23 comments:
Write Comments
  1. slamat ptg akak^^
    xthu nk komen apa..
    esok dh nk blik kolej dh nie.. grrr.
    msti jarang online pasni
    klu lps ni kta jrang komen kt tmpat akak.. akak jgn rindu komen dri korie tau ^^. haha. gurau jea akak..
    salam.

    ReplyDelete
  2. hihih ujang ado... Insya Allah klu ada umur yang panjang akak akan sentiasa ke blog sunah yang penuh ngan kata-kata indah nie.. :)

    ReplyDelete
  3. yeay!! hehe XD

    p/s : kak sunah malas? jom layan lazy song by keroro :P

    ReplyDelete
  4. aik..ada jugak ek blog kecil ku..=)

    ReplyDelete
  5. twitter2 :D

    sayonara june holla july http://eleventx.blogspot.com/2011/07/berlabuhlah-tirai-june.html

    ReplyDelete
  6. My datang dengan melalui hati..;D

    ReplyDelete
  7. tak ada laa... perasan selalu datang pulak...ishhh.. he..he..

    ReplyDelete
  8. salam sunah,

    sy pun top referral paling tinggi sekali dr blog cik mat, hehehe... tumpang glamer cik mat, hehehe...

    p/s - sy dh join giveaway tu...

    ReplyDelete
  9. waaaaa...bertuahnya sunah
    sume blogger pemes.hehe

    ReplyDelete
  10. emmmm..me tak glemer macam derang:(
    tapi u tetap dalam bloglist ai tau dik:)

    ReplyDelete
  11. Bil pulak nak skodeng Scarlett's Petals?

    ReplyDelete
  12. Sekadar membantu apa yang termampu saja...

    ReplyDelete
  13. wahhh nk jugak ada.. huhuh

    http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/07/isteri-tomok-newboyz-cun-doe.html

    ReplyDelete
  14. blog Zakwan tak tergolong pulak...adess..hehe

    Jom TERJAH Blog Zakwan

    ReplyDelete
  15. as salam...
    untuk pengetahuan sunah, yang blogger.com tu, bukan saja dari dashboard. ia juga update blogspot analytic stat. ada perasan kan page view blog tu?

    yang draft.blogger.com tu, merujuk kepada kekerapan sunah buka page create post, edit entry, page, dsb. dan itu juga masuk dalam list blogger.com

    =)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com