FREE DELIVERY Suasana E-Bazaar @ Suasana All Suites Hotel Johor Bahru

FREE DELIVERY Suasana E-Bazaar @ Suasana All Suites Hotel Johor Bahru | Susah nak keluar rumah time Perintah Kawalan Pergerakan (PKP)? Tapi nak keluar ke mana, bukan ada bazar Ramadhan punnnn! Haha! Nak tak nak kena masak kat rumah jugak kannn.

Melainkan uols dah takde idea nak masak apa, dan teringin nak makanan special, lagi-lagi yang boleh delivery terus ke pintu rumah, fuhhh sure syokkk kan? Haa, ni la nak share ni! Sempena bulan Ramadhan yang mulia ni, Suasana All Suites Hotel Johor Bahru ada buat promosi SPECIAL Suasana E-Bazaar dan boleh hantar terus ke rumah uols.

FREE DELIVERY sekitar Suasana All Suites Hotel Johor Bahru (dalam 2km radius) dan caj RM5.00 untuk jarak delivery dari 3 hingga 10km. Mana yang kerja kat office sekitar Johor Bahru tu dan agak-agak tak sempat nak masak kat rumah, boleh la order free delivery ni kan? Nanti balik kerja senang dah, just bawak balik makanan untuk berbuka.


Antara menu yang disediakan adalah:

🍽 Suasana’s Signature 
- Suasana Shellout 
- Nasi Beriyani Lamb Shank 
- Honey Roast Chicken 

🍽 Chicken Chop VIRAL!
🍽 Lamb Chop POWER!
🍽 Hainan Chicken Rice 
🍽 Nasi Goreng Cik Kiah
🍽 Mee Goreng Jalan Trus 
🍽 Nasi Ayam Penyet

Add On Promotion:-
🍽Durian Goreng 
🍽Muar Otah 
🍽Suasana Satay 
🍽Pengat Pisang with Sago
🍽Suasana's Keropok
🍽Suasana's Florentine Cookies


Tempahan hendaklah dibuat minimum sejam sebelum delivery @ takeaway. Suasana E-Bazaar ni available dari 24 April hingga 23 Mei 2020. Delivery bermula dari pukul 5 petang ke atas, manakala takeaway boleh bila-bila dari pukul 8 pagi - 7 malam.

Untuk tempahan, hubungi:
+6011-61617258 or +607-2670148

WhatsApp:

16 comments:

  1. dah ada delivery ni senanglah kan...tak payah fikir nak keluar cari makanan untuk berbuka puasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak! agak2 nak gantung kuali sehari, boleh lah order ni..hihihi

      Delete
  2. lain mcm bazaar tahun ni. upgrade to another level kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann..ikut trend semasa, bagus dan pantas bertindak..

      Delete
  3. Masih meriah bulan puasa ada E-Bazaar :)

    ReplyDelete
  4. Memang sedap! Kita dah cubanya...nanti kita share hehehehe...sesekali order je la kan, cuti masak..

    ReplyDelete
  5. Aduhhh... seb bek jauh. Kalau dak hari-hari order nih! Ahaks! Jemput singgah: Sandwich Sardine Yang Paling Simple dialam semesta

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lerr kann...kalo dekat, mau hari2 order..hahahahah

      Delete
  6. Wahhh bestnya. Sudah la makanan a bit oklah kan tak mahal sgt, dpt free delivery pula hahaha ok ni nnti nak try

    ReplyDelete
  7. trend dah aih.. hee~ semua oder online sekarang ni.. mudah tapi jauh dengan kite weyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe, kakak pergi order yang dekat sana je lahhhhhh

      Delete
  8. Sedapnya alahaii.. wpun xboleh pergi hotel to masih boleh buka Makanan hotel

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com