BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, February 13, 2011

Saya Tak Reti Nak Wat New Line Kat Komen SB

Kejam ke? Kejam ke? Adoi...nasib bek tak gelak guling-guling lagi ni! Haha~ :D

Ade la sorang mamat ni, dia baru join SB jap tadi...first, dia tak dapat nak komen katanya...saya ingatkan dia kena block! Kesian pun ada time tu...adohhhh...then, rupenye dia tak tahu cara nak komen! Takpe, tu boleh dimaafkan...sebab ramai gak yang tak tahu cane nak komen masa mula-mula dulu... :)

Tapi...lepas tu, dia nak lebih-lebih lagi weh~ memang bagus mamat ni! Suka belajar benda baru! Sepanjang saya  komen-komen cenggitu dalam SB, takde pon yang bertanya...dia orang first tanya! :D Syabas! Dan kawan dia Jae Suk (uit, Ismail! awat tukar nama ni??? ang rupanya!), tanpa bertanya da pandai komen cenggitu gak~ Syabas sekali lagi! Hahaha~


Mamat bernama Nasri ni nak belajar, cane nak wat new line...ekeke~ actually Nasri, saya dulu pon TERdapat tahu sebab TERtekan SHIFT+ENTER masa nak taip...ha, jadik la new line! Cuba test sekarang~ hahaha! :D Kamu-kamu yang lain, leh guna gak..bagi mengelakkan digelar spam oleh FB gak ni~ ;)

Kesian Nasri...kena buli ngan si kejam tuh. Ish ish ish...nasib baik KAK Yaya takde weh...:p Atikah Shaari,  Madie Dieha, Ana D'Skodeng...diam-diam tau! Hahaha...yang bestnye, Shahazrin pun join sekalik! :D Ijam hanya mampu berhuhuhu jek...huhu~

Admin: Sape ntah kejam sangat tuh! Semalam Ir yang kena buli sampai nak benti berblog! :p





24 comments:

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

hahahaha jht gilerrr

udin said...

isk2.. korang ni.. nasib baik aku join kejap ja.. haha! ;)

tika said...

aku rasa lepas ni nasri baca entry nih,mesti die sibuk dok tekan shift + enter byk2 kali....

n a s r i z a k w a n said...

JAHAT GILA JAHAT GILA JAHAT GILA JAHAT GILA

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

@n a s r i z a k w a n
nasri,tolong promote ko lah :)

anies anessa said...

wah...cerianya sb..jeles3..hehe

madie dieha said...

wahhh...dgn nme2 aku sekali haaa trmasok...hoho.... tp mmg TERBAEK pnh aku buat...HAHA:P

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

@madie dieha
pembuli.biaselah..hahah

n a s r i z a k w a n said...

ahhhhhhhh korang tetap jahat jugak.

n a s r i z a k w a n said...

T.T

n a s r i z a k w a n said...

rajin sunah ye. terima kasih ;p
nak makan apa. meh nak belanja.

Sunah Mohammad said...

@ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa

haha! sape jahat tu??

Sunah Mohammad said...

@udin

haha~ BL de gak ke tadi?

madie dieha said...

pembuli pon pembuli lahhh...HAHA...aku ngaku aku mmg pembuli part time sebelom2 neh...HAHA :P

Sunah Mohammad said...

@tika

hakhak! ni atikah eh? entah ape nasri akan wat ek...tak dapat jenguk SB lagi ni..

aNa d'sKoDenG said...

fuhhhhh..ingatkan apa tadi..ingatkan tersenarai kena malware...

rupanya kisah sahabat kena BULI ek?? ads senyum je laaa ekkk

Sunah Mohammad said...

@n a s r i z a k w a n

:p

saya baek kan? hahaha! erm...nak eskrem! bak cepat!

Sunah Mohammad said...

@anies anessa

haha~ anies nak join??? :D

Sunah Mohammad said...

@madie dieha

ops! saya tak mempengaruhi madie ye~~ :p

yaya_flanella said...

haha. like thiss! XD

Sunah Mohammad said...

@aNa d'sKoDenG

haha~ ade pulak malware! ;p

Sunah Mohammad said...

@yaya_flanella

haha~ kalo yaya de tadi, gerenti dia wat post drama tragis cam semalam!

ijam ismail said...

huhhuhuhu...*tu j mmpu..lalala
hehe..thanks pomot...=P

Sunah Mohammad said...

@ijam ismail

ehek-ehek~ mampu lagi tu~~ :D

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.