Saya Tak Reti Nak Wat New Line Kat Komen SB

Kejam ke? Kejam ke? Adoi...nasib bek tak gelak guling-guling lagi ni! Haha~ :D

Ade la sorang mamat ni, dia baru join SB jap tadi...first, dia tak dapat nak komen katanya...saya ingatkan dia kena block! Kesian pun ada time tu...adohhhh...then, rupenye dia tak tahu cara nak komen! Takpe, tu boleh dimaafkan...sebab ramai gak yang tak tahu cane nak komen masa mula-mula dulu... :)

Tapi...lepas tu, dia nak lebih-lebih lagi weh~ memang bagus mamat ni! Suka belajar benda baru! Sepanjang saya  komen-komen cenggitu dalam SB, takde pon yang bertanya...dia orang first tanya! :D Syabas! Dan kawan dia Jae Suk (uit, Ismail! awat tukar nama ni??? ang rupanya!), tanpa bertanya da pandai komen cenggitu gak~ Syabas sekali lagi! Hahaha~


Mamat bernama Nasri ni nak belajar, cane nak wat new line...ekeke~ actually Nasri, saya dulu pon TERdapat tahu sebab TERtekan SHIFT+ENTER masa nak taip...ha, jadik la new line! Cuba test sekarang~ hahaha! :D Kamu-kamu yang lain, leh guna gak..bagi mengelakkan digelar spam oleh FB gak ni~ ;)

Kesian Nasri...kena buli ngan si kejam tuh. Ish ish ish...nasib baik KAK Yaya takde weh...:p Atikah Shaari,  Madie Dieha, Ana D'Skodeng...diam-diam tau! Hahaha...yang bestnye, Shahazrin pun join sekalik! :D Ijam hanya mampu berhuhuhu jek...huhu~

Admin: Sape ntah kejam sangat tuh! Semalam Ir yang kena buli sampai nak benti berblog! :p



Post a Comment

24 Comments

  1. isk2.. korang ni.. nasib baik aku join kejap ja.. haha! ;)

    ReplyDelete
  2. aku rasa lepas ni nasri baca entry nih,mesti die sibuk dok tekan shift + enter byk2 kali....

    ReplyDelete
  3. JAHAT GILA JAHAT GILA JAHAT GILA JAHAT GILA

    ReplyDelete
  4. wahhh...dgn nme2 aku sekali haaa trmasok...hoho.... tp mmg TERBAEK pnh aku buat...HAHA:P

    ReplyDelete
  5. rajin sunah ye. terima kasih ;p
    nak makan apa. meh nak belanja.

    ReplyDelete
  6. pembuli pon pembuli lahhh...HAHA...aku ngaku aku mmg pembuli part time sebelom2 neh...HAHA :P

    ReplyDelete
  7. @tika

    hakhak! ni atikah eh? entah ape nasri akan wat ek...tak dapat jenguk SB lagi ni..

    ReplyDelete
  8. fuhhhhh..ingatkan apa tadi..ingatkan tersenarai kena malware...

    rupanya kisah sahabat kena BULI ek?? ads senyum je laaa ekkk

    ReplyDelete
  9. @n a s r i z a k w a n

    :p

    saya baek kan? hahaha! erm...nak eskrem! bak cepat!

    ReplyDelete
  10. @yaya_flanella

    haha~ kalo yaya de tadi, gerenti dia wat post drama tragis cam semalam!

    ReplyDelete
  11. huhhuhuhu...*tu j mmpu..lalala
    hehe..thanks pomot...=P

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com