BLOG ENCIK SUAMI

Friday, April 1, 2011

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !



Tu Abang Ben yang kata, ok? Saya pulak, kata...tak berapa nak suka. Hahaha~ Lain sikit kan? :p Tak berapa nak suka sebab saya tak tahu di sebalik Anonymous tu sape melainkan yang gitau dia tu sape, macam member-member kampus, Redmummy, diorang gitau gak sape diorang. Saya leh kenal tu diorang. Disebabkan anonymous yang tak diketahui sape ni, kesian kat kawan-kawan kampus dan Redmummy, dah takleh nak komen kat sini dah...(mimpi jek Redmummy nak datang lagi...)

Ni, ade yang anonymous, tak tau sape. Tiba-tiba nak marah-marah...-_-" Adessss...tak berapa nak suka lah, sampai saya terpaksa ubah setting komen semalam. Sebab semalam pun ade yang komen kat entri Kenapa Merahsiakan Pertunangan? tapi guna Anonymous (saya tak publish, still dalam spam). Mungkin pendapat kita berbeza, tapi tak perlu kot nak lepaskan geram kamu disebabkan masa silam tu kat saya pulak, ye? Alahaiii...semalam kata nak stop sampai tu je, dah terluah pulak kat sini. Maaf ye semua...huhuhu.

Erm...kalau kita nak tegur blogger-blogger lain, atau ade yang tak puas hati dengan entri, tunjukkan diri kamu tu sape, tak perlu main sembunyik-sembunyik ek... Lagi baik kan? Dari buang batu sembunyi tangan, tu kan pengecut namanya...ok? Lepas ni sila register profile google.

Erm..untuk saya bukak balik komen kepada Anonymous, lambat lagi kot...kesian pulak kat kawan-kawan...T_T (eh, ade ke kawan-kawan datang blog ni? T_T)

P/S: Sape nak kongsi-kongsi cerita klik header Abang Ben.



22 comments:

NadiRah said...

tak suka! tak suka!! tak suka!!
abg ben je yang tak suka..
nad??tak berape suka..
lain kan3??
hihihi

fyna said...

hehehe...baru join segmen abg ben nih..
:)
x suke anon..
coz ade pengalaman..

Daus Ramli said...

Izamir pon tak suka!

Miss Ran said...

sy suke anon..tahla..rase seronok ade anon menghiasi alam..mesti ade pro n kontra kan

Sunah Mohammad said...

@NadiRah

hahaha~ lain-lain...:D

Sunah Mohammad said...

@fyna

hehehe...selamat menjoinkan diri..:)

Sunah Mohammad said...

@Daus Ramli

hoh??? Izamir???

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

yup, ada pro n kontranye..:)

syuwai said...

jom2x kita reramai memeriahkan segmen..hehe

Zura said...

heran betul dengan animel (Anonymous) mcm gini kan... apasal dia nak komen2 bagai..bukan blog dia yang punye...ehehehe...apedaa... chit podah..kan sunah kan... :D

Hazrina Erin said...

sy xde pengalaman dgn en anoy..tp ade pengalaman jd anonymous tu!hehehe :P

mynameismy said...

hehe My tak penah lak face dgn cik anon.. sbb mmg block tuk registered user je huhu

Eazy Izzuddin said...

cik anon? aish2
:P

nora said...

ANON: ala suka la suka la :p

ENTRY HOT : Nak Merajuk

haRis kaiTo said...

singgah... :)

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

anon..huhu.tp sekarang kerap anon baik singgah komen,so LM approve je la..hihi

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hehee..
kesian kat org yang nama dia betul2 anon..
nama dia dah femes dah kat sini..
tp kan kadang2 komen diorang ni mmg menyakitkan hati..kan!!
kita BAKO JER!!


salam singgah dari mummy weiyda❤
keep it up blogging ya dear❤
(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

solo molo said...

memang tak suke...
geram jer...
grrr....


http://solomolo.blogspot.com/

nadiemsharmz said...

salam...jengok2 dari BA punye sgmen...katakan TIDAK pade cik enon yg lazer!!!!oyeah!

pRiNCe said...

sy suke blog ni...hahahaha
kite same2 lah kcewa ngn cik anon tu...

Lulu caldina said...

Biasanya, kalau komen yang membina, lulu publish jer...Maknanya dia jujur..Tapi memang benci jugalah,kan yang suka menjatuhkan org tapi tak berani nak letak nama sendiri...huh

... said...

as salam..
khm..anon ni memang pengacau kadan2. tapikita boleh tau siapa dia.kalau takde yang guna nick anon, elok enablekan. senang sikit. tapi kalau banyak komen yang masuk, jenuh juga nak tengok komen tu pergi kat entri2 yang lama kan.

macam kat blog saya, takde anon. jadi open je. kalau ada yng gatal tangan, tutup fungsi tu jap. hehe~

haihh.sedih betul kat geng2 anon. ni. satu komuniti ke apa. adoi

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.