BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, April 2, 2011

Yang Handal Main Teka-teka


Mereka-mereka ni cepat dan pantas! Terkejut saya! Yang main copy paste pun ada! Yang salah format? Hahaha~ Adesss...jom kita tengok sape yang cepat sangat tuuuu...



Yang ni kan, semua orang pakat tiru jawapan dia. Siap print screen lagik bukti kat blog empunya bloglist tu. Hahaha~ Blog yang ringannnn, PINK, dan comel! Susunan layout dan widget yang sedap mata memandang, suka-suka. Kemas je...:)



Yang ni...jawapan dia sangat menarik, ok? Hahahaha~ Hurmmm...blog yang putih melepak ni da mantop sangat dah, takleh nak komen lebih-lebih. Kang ade gak yang jeles. Pape, kite cite belakang ye youuuuu~ :p



Alamak...ni kembar bongsu saya. Hehehe...kembar kedua jangan jeles ye, dia lagi laju. :D Blog dia da review sebelum ni kat SINI.

Okeh, lain-lain yang handal meneka adalah mereka-mereka ini...


Macam-macam jawapan diorang bagi. Hehehe...gi la jenguk ye.


Tadi mula-mula bicang dengan pemilik blog tu...ingat nak buat prank je, last-last jadi segmen jugak. Hehehe...takut takde sambutan je. Ade jugak yang join, ye... Sebenarnya, tertarik dengan bloglist tu sebab semua cerita dan blogger dia berkaitan antara satu sama lain. Blogger [ kAtEk ] pembuli tegar blogger H i d u p i t u S e n i, blogger Sunah Sakura dot com (eh, sape ni?) bercerita tentang resakse iaitu blogger H i d u p i t u S e n i, blogger Ady Budika kuarkan entri tentang blogger [Blog Picisan] : Mencari Sinar Pelangi I sebab merajuk dengan errr..,  blogger [Blog Picisan] : Mencari Sinar Pelangi I pulak bercerita tentang blogger Ady Budika. Semua berkaitan! Hahaha~ Buat saya gelak guling-guling macam yang diorang printscreen tu, ok? :p

Tahniah ye semua, terima kasih sebab join walopun hadiah takde. Huhuhu...

Best dan pening tak? Lain kali nak lagi? Hahaha~



20 comments:

~...AmALinA....~ said...

wahh tahniah kepada sume....hihihi gelak jugak baca jwapan2 diorg...ngeeee =)

AdyBudika said...

err...main tipu..taknak main lagi dah....

FaKArePa!n said...

diorang ni dasat2 semua nya.. hheeh

KyêrulL said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! aku top 3 lah.. bangganya.. memang dh nampak SINAR dia dari tadi.. sebb sempat beli SINAR metro tadi HAHAHA

Along Usop said...

grrr..... majok a gini!..

nora amila ghazali said...

errrr kak sunnah rahsia kita na... hihihihi.. tq alot!!!!!!!!!!!!!!!!!

~...AmALinA....~ said...

kyerul
hahahaahaha~ SINAR la sgt...hak3

abg ady tuh nak majok nape.. kak sunah suwoh tuka jwpn xnk tadi..=p

Along Usop said...

okeh.. skarang baru along paham.. dem.. =.=

Miss Ran said...

kecewe lambat..warghhh

NadiRah said...

ceh!! main tiup ek abg songkok tu..aish!! hihi

~CiK TiNieY~ said...

apa ni apa ni?teka teki apa ni?huhuhu...

dah lama akak tak update blog,maka berita terbaru orang lain pun ketinggalan...adeh...huhu

Hazrina Erin said...

sy la yg slh format tu~tak paham soaln T_T

nelly said...

nelly memang tak handal ~

aliarosli said...

huh,takaci

cik pulau said...

oo gtu ek.. ahahha,
mmg x menepati jawapan..
cik pulau ni tak handal meneka rupanya..

♥yaya budak suka embun♥ said...

HAHAHA..tengkiuuuuuu kak sunah :DD

http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/2011/04/kembang-apa-yang-ada-bila-kak-sunah.html

mynameismy said...

wah ape yg dah my terlepas nih! seharian kuar bejalan besama kawan2 hehe...

gadis melayu said...

waaaa.. cam x caye jer leh jd antara yg terpntas.. tau x betapa seksanya nk post untuk segmen nie.. ntah bpe kali ntah refresh.. sbb intenet duk maen cak2 tadi.. hehehe.. tq kak sunah..^_^

Woofer Storm said...

melepas la tak dapat join..ermm

... said...

as salam..
wah! game?!
tahniah kepada yang menang ;)
hehe..nasib baik ujang takde. beliau kan kuat copy paste. laju je =p

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.