Yang Handal Main Teka-teka

April 02, 2011


Mereka-mereka ni cepat dan pantas! Terkejut saya! Yang main copy paste pun ada! Yang salah format? Hahaha~ Adesss...jom kita tengok sape yang cepat sangat tuuuu...



Yang ni kan, semua orang pakat tiru jawapan dia. Siap print screen lagik bukti kat blog empunya bloglist tu. Hahaha~ Blog yang ringannnn, PINK, dan comel! Susunan layout dan widget yang sedap mata memandang, suka-suka. Kemas je...:)



Yang ni...jawapan dia sangat menarik, ok? Hahahaha~ Hurmmm...blog yang putih melepak ni da mantop sangat dah, takleh nak komen lebih-lebih. Kang ade gak yang jeles. Pape, kite cite belakang ye youuuuu~ :p



Alamak...ni kembar bongsu saya. Hehehe...kembar kedua jangan jeles ye, dia lagi laju. :D Blog dia da review sebelum ni kat SINI.

Okeh, lain-lain yang handal meneka adalah mereka-mereka ini...


Macam-macam jawapan diorang bagi. Hehehe...gi la jenguk ye.


Tadi mula-mula bicang dengan pemilik blog tu...ingat nak buat prank je, last-last jadi segmen jugak. Hehehe...takut takde sambutan je. Ade jugak yang join, ye... Sebenarnya, tertarik dengan bloglist tu sebab semua cerita dan blogger dia berkaitan antara satu sama lain. Blogger [ kAtEk ] pembuli tegar blogger H i d u p i t u S e n i, blogger Sunah Sakura dot com (eh, sape ni?) bercerita tentang resakse iaitu blogger H i d u p i t u S e n i, blogger Ady Budika kuarkan entri tentang blogger [Blog Picisan] : Mencari Sinar Pelangi I sebab merajuk dengan errr..,  blogger [Blog Picisan] : Mencari Sinar Pelangi I pulak bercerita tentang blogger Ady Budika. Semua berkaitan! Hahaha~ Buat saya gelak guling-guling macam yang diorang printscreen tu, ok? :p

Tahniah ye semua, terima kasih sebab join walopun hadiah takde. Huhuhu...

Best dan pening tak? Lain kali nak lagi? Hahaha~

You Might Also Like

20 Comments

  1. wahh tahniah kepada sume....hihihi gelak jugak baca jwapan2 diorg...ngeeee =)

    ReplyDelete
  2. err...main tipu..taknak main lagi dah....

    ReplyDelete
  3. diorang ni dasat2 semua nya.. hheeh

    ReplyDelete
  4. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! aku top 3 lah.. bangganya.. memang dh nampak SINAR dia dari tadi.. sebb sempat beli SINAR metro tadi HAHAHA

    ReplyDelete
  5. errrr kak sunnah rahsia kita na... hihihihi.. tq alot!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. kyerul
    hahahaahaha~ SINAR la sgt...hak3

    abg ady tuh nak majok nape.. kak sunah suwoh tuka jwpn xnk tadi..=p

    ReplyDelete
  7. okeh.. skarang baru along paham.. dem.. =.=

    ReplyDelete
  8. ceh!! main tiup ek abg songkok tu..aish!! hihi

    ReplyDelete
  9. apa ni apa ni?teka teki apa ni?huhuhu...

    dah lama akak tak update blog,maka berita terbaru orang lain pun ketinggalan...adeh...huhu

    ReplyDelete
  10. sy la yg slh format tu~tak paham soaln T_T

    ReplyDelete
  11. oo gtu ek.. ahahha,
    mmg x menepati jawapan..
    cik pulau ni tak handal meneka rupanya..

    ReplyDelete
  12. HAHAHA..tengkiuuuuuu kak sunah :DD

    http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/2011/04/kembang-apa-yang-ada-bila-kak-sunah.html

    ReplyDelete
  13. wah ape yg dah my terlepas nih! seharian kuar bejalan besama kawan2 hehe...

    ReplyDelete
  14. waaaa.. cam x caye jer leh jd antara yg terpntas.. tau x betapa seksanya nk post untuk segmen nie.. ntah bpe kali ntah refresh.. sbb intenet duk maen cak2 tadi.. hehehe.. tq kak sunah..^_^

    ReplyDelete
  15. as salam..
    wah! game?!
    tahniah kepada yang menang ;)
    hehe..nasib baik ujang takde. beliau kan kuat copy paste. laju je =p

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com