BLOG ENCIK SUAMI

Friday, March 25, 2011

Ramainyeeeee Kembar!!!


Kembar? Sape kembar?? Kembar sape??? Saya lah!

Bukanlah kembar yang betul-betul keluar dari perut mak yang sama, tapi kembar tarikh lahir saje. Diorang da buat entri, saya pun teringin gak nak buat. Hehehe... Jom kenal kembar saya satu persatu ye...


Yang pertama saya jumpa, Cik Pulau. Mula-mula kenal kat dunia blog je. Kenal kat blog, lepas tu kat SB. Kat SB nama dia Azlini. Masa tu tak kenal lagi dia adalah Cik Pulau. Dia add, saya approve. Saya tengok tarikh lahir. Erk! Tapi lambat setahun...nak tengok blog Cik Pulau, klik SINI.


Yang kedua saya jumpa, Cikali. Mula-mula kenal kat Sedenak. Tak tau blog dan tak pernah singgah, tapi Kak Ayu de tanya dalam kete sebelum sampai Sedenak, kenal tak Cikali? Err...tak kenal la kak...huhuhu. Kat Sedenak baru kenal dia. Tapi masa tu tak tau pun dia lahir bila. Then, kat SB nampak dia. Terus pi add. Dia approve. Then tengok tarikh lahir. Erk! Sama lagi...tapi lambat dua tahun. Ngeehehe...nak tengok blog Cikali, klik SINI.


Yang ketiga saya jumpa, Atia. Baru je beberapa hari lepas. Dia mai blogwalking. Tinggal jejak kat shoutbox. Saya jejak balik. Jeling-jeling kat badge FB, erk! SAMA LAGIIIII!!! Terus pi add kat FB. Dia approve! Lepas tu post kat wall dia, "Terima kasih kembar keempat...Azlini Mustofa, Cikali Xerzes, ni kembar kita yang paling bongsu setakat ni..da cukup 4 sederet...beza setahun ja semua...:D" Terkejut diaaaa!!! Hahaha~ Lepas tu saya pun explain la...nak tengok blog Atia, klik SINI.

Hehehe...best jumpa kembar sama tarikh lahir ni. Walopun tahun lain-lain... Kalo nak buat GA gabungan pun best gak ni~ Lalala~


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!



16 comments:

aliarosli said...

nak jugakkkkkkkkkk

Sunah Mohammad said...

@aliarosli

erkkk! pi carik! hahaha~

aliarosli said...

hhahahha,akak carikan :)

er,hahhahah,sedap lak name sendiri
tukarlah
ehhehehheh

JIJI YU said...

eheh..aku jumpe..tapi aku malas nag mengaku..

Sunah Mohammad said...

@aliarosli

eiks, akak pulak...

hahaha~ tau pun..kalo tak, sebelum ni...bun...bun??? boleh makan ke ni??? hahahaha...larikkkkkkkkkk!

Sunah Mohammad said...

@JIJI YU

hah??? ang bukan kembar ceq kan??? :p

sicomot-comel said...

alamak..kak,salah send..

bukan wish bday td..hehhehe

saje nak mention bday abg..


jgn publish komen tadi ye..hahhaa

gadis melayu said...

x sgke bleh jd kembar akk.. huhuhu.. atia baru lg dlm blog nie.. bdk baru blaja la katakan.. tq..^_^

Pendekar Lebuh Raya said...

hai hai hai tumpang lalu :)

Lulu Rahman said...

best lahhhhh. lulu salu jumpe kat depan2. membe rapat rmai yg same :)

putERi-kAtEk said...

alamak...mcm mana nk cri ni kak sunah...

:(

efa said...

efa taw sapa kembar kak sunah :P ramainya kembar akak :)

~Kirin Selama Perak~ said...

sapa nak jadi kembar saya?
:p

Ujang9897 said...

siapa kembar 7 eleven ek..=)

CiKaLi said...

wa... kemba.. g... welcum to da club.. kemba... heheh

cik pulau said...

yer,.. cik pulau kembar kak sunah...
merangkap adik kedua.. lalala..
sape sangka.. kami berempat jadi kembar..
kat dunia blog pn boleh jadi.. lalala~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.