Ramainyeeeee Kembar!!!


Kembar? Sape kembar?? Kembar sape??? Saya lah!

Bukanlah kembar yang betul-betul keluar dari perut mak yang sama, tapi kembar tarikh lahir saje. Diorang da buat entri, saya pun teringin gak nak buat. Hehehe... Jom kenal kembar saya satu persatu ye...


Yang pertama saya jumpa, Cik Pulau. Mula-mula kenal kat dunia blog je. Kenal kat blog, lepas tu kat SB. Kat SB nama dia Azlini. Masa tu tak kenal lagi dia adalah Cik Pulau. Dia add, saya approve. Saya tengok tarikh lahir. Erk! Tapi lambat setahun...nak tengok blog Cik Pulau, klik SINI.


Yang kedua saya jumpa, Cikali. Mula-mula kenal kat Sedenak. Tak tau blog dan tak pernah singgah, tapi Kak Ayu de tanya dalam kete sebelum sampai Sedenak, kenal tak Cikali? Err...tak kenal la kak...huhuhu. Kat Sedenak baru kenal dia. Tapi masa tu tak tau pun dia lahir bila. Then, kat SB nampak dia. Terus pi add. Dia approve. Then tengok tarikh lahir. Erk! Sama lagi...tapi lambat dua tahun. Ngeehehe...nak tengok blog Cikali, klik SINI.


Yang ketiga saya jumpa, Atia. Baru je beberapa hari lepas. Dia mai blogwalking. Tinggal jejak kat shoutbox. Saya jejak balik. Jeling-jeling kat badge FB, erk! SAMA LAGIIIII!!! Terus pi add kat FB. Dia approve! Lepas tu post kat wall dia, "Terima kasih kembar keempat...Azlini Mustofa, Cikali Xerzes, ni kembar kita yang paling bongsu setakat ni..da cukup 4 sederet...beza setahun ja semua...:D" Terkejut diaaaa!!! Hahaha~ Lepas tu saya pun explain la...nak tengok blog Atia, klik SINI.

Hehehe...best jumpa kembar sama tarikh lahir ni. Walopun tahun lain-lain... Kalo nak buat GA gabungan pun best gak ni~ Lalala~


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!

16 comments:

  1. hhahahha,akak carikan :)

    er,hahhahah,sedap lak name sendiri
    tukarlah
    ehhehehheh

    ReplyDelete
  2. eheh..aku jumpe..tapi aku malas nag mengaku..

    ReplyDelete
  3. @aliarosli

    eiks, akak pulak...

    hahaha~ tau pun..kalo tak, sebelum ni...bun...bun??? boleh makan ke ni??? hahahaha...larikkkkkkkkkk!

    ReplyDelete
  4. alamak..kak,salah send..

    bukan wish bday td..hehhehe

    saje nak mention bday abg..


    jgn publish komen tadi ye..hahhaa

    ReplyDelete
  5. x sgke bleh jd kembar akk.. huhuhu.. atia baru lg dlm blog nie.. bdk baru blaja la katakan.. tq..^_^

    ReplyDelete
  6. best lahhhhh. lulu salu jumpe kat depan2. membe rapat rmai yg same :)

    ReplyDelete
  7. alamak...mcm mana nk cri ni kak sunah...

    :(

    ReplyDelete
  8. efa taw sapa kembar kak sunah :P ramainya kembar akak :)

    ReplyDelete
  9. wa... kemba.. g... welcum to da club.. kemba... heheh

    ReplyDelete
  10. yer,.. cik pulau kembar kak sunah...
    merangkap adik kedua.. lalala..
    sape sangka.. kami berempat jadi kembar..
    kat dunia blog pn boleh jadi.. lalala~

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.