BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, May 25, 2011

Pelik + Penat = Pelikat


Tired by ~zemex on deviantART

Ehhhh, pelik!

Kenapa ramai-ramai jenguk entri tentang header malam ni? Ekeke... Kebanyakan blogger pun buat entri pasal header yeee... Macam Hari Header Sedunia Blog pulak. :p

Bagi blogger yang join Segmen Best Ke Header Aku? petang tadi, leh jenguk link kat SINI, SINI ngan SINI ye... Terima kasih sebab join~ Kamu semua memang best! ^_^ Yang tak sempat join tu jangan sedih-sedih, mesti ada blogger lain yang akan buat jugak nanti~ :) Tak pun, kamu boleh mulakan segmen kamu pulak... Hehehe...

Malam ni malam berehat... Huhuhu... Penat sikit dari biasa. So, ni entri last malam ni... Jangan lupa undi pakcik-pakcik saya kat SINI dengan SINI ye... Tapi takde hadiah kain pelikat untuk kamu semua.

Selamat malam, salam sayang dari Jeneral SSS.com.


9 comments:

FasiHaH SupiaN said...

Selamat malam kak sunah...:)

p/s:comey kucing tue...

Belog MTT said...

Virus header menular seluruh warga blogger...theee~:)

Gudnitee sis ~:)

JIJI YU said...

ark..aku tak reti wat header..seb bek ade blogger tolong wat layout tuk aku..

harrazdani said...

sayangnya tak sempay join...BTW selamat berehat...

Arpiiz said...

betul tu, kenapa hari ni ramai yang buat entry tentang header..??

noraim said...

salam sis.

alaa, header sy xlawa. xleh join lah :(

azila said...

aah..btol sunah..mmg k.zla pon tgh penat gak ni..heheh.sesuai lak ngan gambor kucing tu.....

Sharif Dez said...

Selamat beristirehat..

Kak Aya said...

sama la kita, malam ni mengantuk dan nak tidur awal.

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.