Wednesday, May 25, 2011

Pelik + Penat = Pelikat


Tired by ~zemex on deviantART

Ehhhh, pelik!

Kenapa ramai-ramai jenguk entri tentang header malam ni? Ekeke... Kebanyakan blogger pun buat entri pasal header yeee... Macam Hari Header Sedunia Blog pulak. :p

Bagi blogger yang join Segmen Best Ke Header Aku? petang tadi, leh jenguk link kat SINI, SINI ngan SINI ye... Terima kasih sebab join~ Kamu semua memang best! ^_^ Yang tak sempat join tu jangan sedih-sedih, mesti ada blogger lain yang akan buat jugak nanti~ :) Tak pun, kamu boleh mulakan segmen kamu pulak... Hehehe...

Malam ni malam berehat... Huhuhu... Penat sikit dari biasa. So, ni entri last malam ni... Jangan lupa undi pakcik-pakcik saya kat SINI dengan SINI ye... Tapi takde hadiah kain pelikat untuk kamu semua.

Selamat malam, salam sayang dari Jeneral SSS.com.

9 comments:
Write Comments
  1. Selamat malam kak sunah...:)

    p/s:comey kucing tue...

    ReplyDelete
  2. Virus header menular seluruh warga blogger...theee~:)

    Gudnitee sis ~:)

    ReplyDelete
  3. ark..aku tak reti wat header..seb bek ade blogger tolong wat layout tuk aku..

    ReplyDelete
  4. sayangnya tak sempay join...BTW selamat berehat...

    ReplyDelete
  5. betul tu, kenapa hari ni ramai yang buat entry tentang header..??

    ReplyDelete
  6. salam sis.

    alaa, header sy xlawa. xleh join lah :(

    ReplyDelete
  7. aah..btol sunah..mmg k.zla pon tgh penat gak ni..heheh.sesuai lak ngan gambor kucing tu.....

    ReplyDelete
  8. sama la kita, malam ni mengantuk dan nak tidur awal.

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com