BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, April 24, 2011

Lima Ke Enam? Ke...Lima?


Lima ke enam?

Ke lima?

Enam eh?

Ke lima enam lima enam lima...?

Hahaha~ mende la si Jeneral SSS.com ni mengarut kan?

Sebenarnya nak kongsikan nombor cantik ni tadi...


Hari tu frust bersama-sama PCM sebab tak sempat nak capture yang 55555...T___T

PCM kata, tunggu yang 66666. Erk! Jauh sangat lagi tuuu...

Thanks tau kamu-kamu yang baca ni! Kamu la tu...yang dalam 56565...;)

Pssst! Dah undi jiran saya lom? Undi SINI!



Tentang Sesuatu...


Cherry Blossom by etc etc etc on deviantart

Hendak ku petik kuntuman sakura
Kemudian kususun menjadi cerita
Alangkah indahnya rasa dijiwa
Akankah hilang ditelan masa

Hendak ku katakan pada angin lalu
Angin tidak bisa menyampaikan
Hujan kadang-kadang membasahkan
Matahari kadang-kadang membahangkan

Hendak ku ambil longgokan jerami
Biar ku jahit pada hamparan
Tentang sesuatu yang tersimpan
Tentang impian dan harapan
Tentang rasa dan perasaan
Tentang hati dan kekuatan
Tentang segala-galanya di masa hadapan

Moga Allah permudahkan...

P/S: Jangan lupa undi jiran saya kat SINI...



Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.