BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, April 7, 2011

Kalau Saya Ini Qaseh Dalia Adelia


Kalo kamu klik header ni, kamu mesti jumpa sesuatu

Kenapakah Qaseh Dalia Adelia??? Wahahahaha~ Dear, baca baik-baik ye...

Okie...kalo saya ni pemilik blog yang super duper cumil tu kan, first sekali...ha...ni kalo sape-sape kenal rapat sangat ni tau lah...saya akan pastikan entri saya justify. Baru nampak kemas sikit...ehehehe. Lepas tu saya akan pastikan takde typo dalam entri saya, okie~ Ops~

Then saya nak centerkan ads heartbeat kat bawah header tu dengan yang kat sidebar tu. Bagi lebih kemas sikit. Kih kih kih. Ads nuffnang semalam da cakap dah kat dia, Qaseh da betulkan. Jadi hari ni takleh nak tegur da benda tu. Hehehe...

Yang lain, ok kot...entri-entri pun da mantap...tang header malas nak kata apa sebab dia ni pandai bab-bab ni...so, tak payah kata apa, senyum saje... :)



14 comments:

Qaseh dalia adelia said...

sebab saya tak pandai nak buat semua tu haha tq dear

athirah said...

segmen br ye? br balik.. jap nk jenguk~

mizzkechique said...

komen memberangsangkan...hehehe

Ujang9897 said...

ala..tak gado pun,...kutuk la kaw2..

hehe

Tasha said...

itu dia... komen yang sungguh bersifat keibuan.... hahaha....untungnya ady~
tak de kene mengena pulak tetiba

**::CIKNUURUL::** said...

haha,.ujang nk cri gado,.hehe,.hambek,sunah komen terbaekk dr ldang,.hehe,.

syuwai said...

ujang x puas hati..kahkahkah

cik pulau said...

errkk.. tertdo td.. xsempat join..
rugi jer..

APi said...

whoaa..
nice2..^^

♥sophie♥ said...

aww aww,, nice entry !

qasehraihan said...

sama mcm ujang...kita nk tgk kaw2 nyer...gado geli2..hehe


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/doktor-cantik-lelaki-buncit-dan-dot-dot.html

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

haha...tu je?klu masuk blog akak...jumpa lbh dr 10 kelemahan kot?suba skedeng...tp tak guna kutuk pun sbb akak x pandai wat apa2 nak bg cun ..hik3

... said...

as salam..
adei. komen ujang. ish.
nak aje ada yang berlaga. ke main betul. hehe~ =p

apa2 pun, memberi dan menerima.
dua2 blog pun pun bagus ;)

Zue Cancer said...

kak sunnah mai bc entry tebaru ni. komen ye

http://onlymezue.blogspot.com/2011/04/wahda-jd-blog-muslimahkak-sunnahnak.html

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.