BLOG ENCIK SUAMI

Friday, November 4, 2011

Macam Mana Saya Boleh Lupa?

Sakura Aidil Adha ade tak?  ~gambar dari SINI

Macam mana la saya boleh lupa adik saya ada kat KL?

Mungkin sebab saya da biasa duk sorang kat Semenanjung dan tak gi mana-mana kalau orang lain sibuk balik bercuti, saya jadi lambat sikit nak fikir yang saya boleh je gi KL untuk jumpa adik saya. Dah last minute ni baru lah terfikir. Itu pun sebab ada sorang tu tiba-tiba tanya... Hahaha~

So, hari ni insya'Allah saya akan gerak ke KL. Jumpa adik saya kat sana~ Raya haji dengan sedara kat sana~

Kalo de yang nak jemput datang ke rumah, sila-sila la jemput kat FB ye~ :p


P/S: Doakan saya selamat sampai...


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.