DARE Your Friend

August 29, 2014 1
Name Age David Eugene Jalleh 25 Leow Kuan Ting 28 Loo Wen Yi 27 Chew Hon Mun 31 Mohd Soleh 30 Sheaumun Wong ...

Baby

August 28, 2014 2
subhanallah perasaan tu memang tak tergambar bila pertama kali sentuh perut ada yang tendang dari dalam atau mungkin dia menumbuk? a...

Hilang

August 25, 2014 2
pernah tak kamu-kamu rasa bila kamu nak tahu tentang something lalu kamu mencari segala maklumat yang boleh dibaca diselami dikorek ...

Eat Clean

August 24, 2014 2
minggu lepas minggu makan sihat eat clean semua benda dibakar dipanggang direbus dikukus dibuat tanpa minyak sebab en...

Kami Pilih MAS

August 20, 2014 2
alhamdulillah hujung minggu lepas berkesempatan pulang ke bintulu barang tiga hari perancangan last minute buat kejutan untuk family ...

Kongsi Resepi

August 15, 2014 0
hah... naik pun! pelik benar tabiat tengok blog sebab nak check post tu naik ke tak bulan ni haha! memang bagus widget tu kongsirese...

Tetamu

August 14, 2014 5
hidup berlalu macam biasa ada dua tiga kawan-kawan yang dah lama duduk KL datang berkunjung ke rumah berkenal-kenalan dengan suami berk...

Hari Raya

August 06, 2014 4
dah lebih seminggu berhari raya dah berminggu-minggu tak update blog rasa macam tak tahu dah nak tulis apa padahal banyak sangat nak shar...