Selamat-selamat Semuanya~~~

July 31, 2011 20
Gambar dari SINI Salam Ramadhan semua... Selamat bertarawikh... Selamat beramal ibadat... Selamat bersahur... Selamat berpuasa... Sela...

Dari Sedenak Lah Pulakkkk...

July 31, 2011 25
Siaran langsung dari Sedenak. Da rancang seminggu yang lalu. Tapi beberapa hari lalu baru betul-betul komfem dengan Pak Cik Mat . Ajak ga...

Jiji Suka Sakura dot com

July 30, 2011 16
Perghhhh! Menarik gak kan kalo tukar nama blog ni!!! Hahaha~ Kelakar baca komen Jiji kat entri Manusia Berubah ... Siap pesan awal-awal...

Manusia Berubah...

July 30, 2011 18
Gambo amek kat SINI Manusia berubah. Percaya? Kalau dulu orang tu suka durian, da besar ni dia tak suka durian. Kalau dulu orang tu ...

Takziah Untuk Keluarga Ashraf

July 30, 2011 11
The End by ~AniMal-e on deviantART Saya tumpang terkejut juga. Masa nak ping entri kat Kelab Blogger , ternampak entri kak Lekat-Leki...

Eh, Ustazah! : Puasa

July 29, 2011 17
Lepas balik dari Kuala Lumpur hari tu, ustazah terus mengajar kat kelas macam biasa. Takde cuti-cuti. Lepas berbalas salam dengan anak muri...

Kereta Remy Ishak?

July 28, 2011 21
Mana, mana??? Ada orang carik keyword ni kat histats... =.= Penat duk cari kat google , tak jumpa-jumpa gak keretanya yang mana satu. ...

Goalllllllllllll!!!!!!! 1-1

July 28, 2011 17
Goalllllllllllllllllllll!!!!!! Malaysia 1 - Singapura 1 dahhhhh! Tu diaaa... Saya pun nak join update gak. Hahaha~ Malam ni macam senyap...

Janji Tauuuu!

July 28, 2011 22
Promise by *bettytox on deviantART "Janji ye?" "Janjiii~~~" Manusia selalu berjanji, mungkin jugak berjanji ni s...

PAPA BEN CARI BLOG .. CEPAT !

July 28, 2011 2
Kalo nak join, klik gambo papa Ben~ Dalam kedemaman selsema, saya nak menyerahkan blog saya gak untuk dibelek-belek...

Jom Abang... Main Buka Baju!

July 28, 2011 14
Jom, jom~~~! Abang-abang semuaaaa... Sape nak join? Tapi... Nak main camne ni? Cer buat demo sikit, lepas tu baru tau cane... Adakah se...

Antara Dua Jalan... Kamu Pilih!

July 27, 2011 30
Gambar dari SINI Kamu diberi dua jalan... Pertama , jalan yang sangat lurus, beratap bumbung bagi mengelakkan panas terik matahari, na...

Dia Mutiara Bernilai...

July 27, 2011 7
Gambar dari SINI Hari ini mutiara itu semakin menyinar... Antara butiran kaca dan batu-batu putih... Kemilaunya menusuk mata... Nilai g...