Saya Tak Minat Enchek Ben

January 31, 2011 38
Tempat: Di kedai majalah dan buku-buku, dalam bangunan berwarna maroon bertulis Jusco. Seseorang mencuit dari belakang. Saya menoleh. Say...

Mata Kamu Cantik?

January 31, 2011 12
Pernah terfikir tak mata kamu-kamu semua macam mana rupanya? Ala...mata kamu yang cantik tu~ Yang selalu dipuji puja tu... Yang bulat maca...

Melangkah Tanpa Penat

January 29, 2011 10
"Apa erti hidup, jika sekadar bergerak dan berjalan... tidak terikat dengan pedoman.. Kutemui JIWA ini tidak boleh 'HIDUP' tan...

Sejak Bila Aktif Blog?

January 29, 2011 21
Sejak bila mula aktif blog ni? Dulu bukan slow je ke? Dulu selalu je mengadu takde idea nak tulis dalam blog. Selalu je bersawang...huhu. T...

25 Things About Me

January 28, 2011 12
Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 peopl...

PERHATIAN: Bayi Diculik!

January 28, 2011 10
PERHATIAN: Sila sebarkan sekiranya ternampak MYVi PUtih No. Plat: WUS948 yang dipercayai dipandu oleh seorang lelaki berambut panjang atau ...

Kebetolan Lagi...

January 28, 2011 4
Macam biasalah nak bagi gemuk... Kebetolan lagi? Kali ni kebetolan ape lak? Kebetolan junior saya dan junior deqdeq mengeping kat Gengb...

Muka Berpattern Negeri

January 28, 2011 35
Di waktu petang yang indah... Di sebuah meja merah berkerusi kuning... Ujang: Mari kita semua berkenal-kenalan dulu ye...(padahal dah habi...

Sama Pendek

January 27, 2011 6
Kata nak kurang blogwalking, tapi boleh pulak update entry lagi ye? Entah pape lah.. Eh, jangan marah dulu...ni, nak cite pendek je ni... ...

Entri Sangat Pendek

January 27, 2011 3
Esok ada meeting dengan supervisor tentang projek. Jadi malam ni tak dapat nak blogwalking sangat. Sila-sila tinggalkan link ye untuk dijeja...

Adik Dia Ada Tumor...

January 27, 2011 5
"Adik... abang minta maaf yer... abang memang tak tau pasal keadaan adik sebelum ni... bersalah sangat bila abang paksa adik menghafal...

Entri Pilihan Sebelum Zohor...

January 27, 2011 2
"Siapa kata budak engineering tak perlu pergi kelas agama? Budak engineering pun iman selalu turun naik jugak Bukan iman sederas elek...

BEN ASHAARI BLOG

January 27, 2011 2
Seperti biasa, sila klik header ni kalau nak cari harta karun~ Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda seh...

Saya Rindu Dia!

January 27, 2011 4
Malam ni...tiba-tiba rasa rindu...rindu sangat... Rindu tu menjengah bila terpandang gambar dia pada widget linkwithin... Siapa dia tu? M...

I Love YOU Lah! Betul ke?

January 26, 2011 22
Cinta. Tetiba cakap hal cinta pulak hari ni ye? Cik Puan Nabila sila jangan rasa geli geleman. Belum start lagi ni... Apa itu cinta? Best ...

Tikus Menyamar Ayam Mc*, Ops!

January 25, 2011 21
Alhamdulillah, hari ni hari pertama gi kelas sejak sambung master. Huhuhu. Kelas Isu Global. Menarik gak kelas ni, pandai pulak pensyarah ya...

EDIT PHOTO BATTLE

January 25, 2011 10
Seseorang telah mengetag untuk contest NI .. Gambar sebelum. Gambar selepas. Kucing keluarga saya je...nama dia Cumel. Dia ada blog j...

Sindrom Bahu Lenguh

January 25, 2011 10
Gambar amek kat SINI Pernah tak kamu-kamu rasa sakit sangat kat bahu sebab duduk terlalu lama? Atau sakit tu sebab terlalu banyak mengge...

Dah 4 Hari Cik Puan Nabila...

January 25, 2011 4
Ouh, bagusnya ada peminat setia ni. Peminat setia ye, bukan follower yang setia mahupun reader yang setia . Tak sama tau! Kenapa bagus? Ke...

HOT! Spaghetti Tomyam~

January 24, 2011 13
Hampir terlupa pulak nak post entry ni! Pasal makan...makan lagi! :p Malam ni tadi makan makanan special lagi~ Hehehe... Ni dia... Hot ...