Hujan di Kampung

April 29, 2013 7
Bumi Kampung Baru, Bintulu dibasahi hujan pagi ini. Alhamdulillah, sejukkkkk aje rasanya...! Disebabkan ade yang nak tengok gamb...

Tak Kampung Sangat Pun

April 25, 2013 13
Ade jugak ek yang nak tengok gambar kampung saya? Malu lah nak tunjuk. Sebab tak ada lah kampung sangat pun. Nama aje Kampung Baru,...

Saya di Kampung!

April 24, 2013 13
Wah! Lamanya senyap kat blog! Hehe... Saya berada di kampung halaman sekarang. Bercuti agak lama dari biasa. Alkisahnya, sepatutnya...

Api Lawan Api...

April 17, 2013 7
Ke pejabat fakulti tengahari tadi. Bangunan baru memang cantik. Nampak bersih dan kemas lagi. Terima kasih kepada senior MPP fakulti ya...

Sampai Bila Pun Tak Setel

April 17, 2013 5
Emosi berkecamuk benar pagi ni. Seriously down. Dah lama memendam rasa agaknya, akhirnya air mata menitis jugak bila bercakap denga...

Nak Pakai Skirt Pendek

April 16, 2013 5
QudwahStyle.com Terpegun jap tengok gambar ni kat newsfeed FB tadi. Fancy nyeeeee. Macam high class gituuu. Then baca samp...

Hanya Kerana Sayang

April 16, 2013 3
in the middle of the dawn by ~arbebuk on deviantArt Susahnya kalau berada di tengah-tengah. Antara orang-orang yang dekat dengan...

Empat Biji Donat

April 15, 2013 9
Alhamdulillah. Lepas je update entry tadi , terus bukak peti ais dan potong kek karamel versi tebal sedia ada. Perisa Yam dan Straw...

Kisah Kek Karamel dan Jiran Saya

April 15, 2013 11
Banyaknya benda nak kongsi kat sini. Sampai dah tak tercerita dah. Erk! Cerita terkini, masa tengah cuci-cuci perkakas buat kek kar...

Bila Dah Mengidam!

April 11, 2013 8
Alahai. Dah lama sangat mengidam sebenarnya. Setiap kali pergi ke AEON Taman U mesti nak ke bahagian buah-buahan. Mesti nak bel...

Alahai PosLaju

April 08, 2013 10
Alahai. Beberapa hari ni, asyik diuji kesabaran saya ni. Sejak Jumaat lepas saya tertunggu-tunggu parcel Poslaju. Bila check kat we...

Alahai Stress Nya

April 05, 2013 5
Hari ni hari paling banyak dugaan kot. Stress. Memang. Tengahari tadi, ambil Mulan dari vet. Mulan berjahit kat perut. Doktor bagi ...

Merah-merah Delima

April 04, 2013 12
Putih-putih melati, Merah-merah delima~~~ Siapa yang baik hati, Pasti ku terima~~~ Delima warna dia merah. Pagi tadi, teri...

Tak Masuk

April 04, 2013 6
Susahnya berhadapan dengan orang yang susah nak terima pandangan orang lain. Yang tak mahu menyesuaikan diri dengan keadaan sekeliling....

Bizi Bizi Bizi

April 03, 2013 4
Ya Allah. Bizinya hari ni. Banyak betul order kat page Benang Hijau . Tak sangka sambutan sangat hangat dengan pemberian voucher RM20 k...

Dah Bubar

April 03, 2013 3
Alhamdulillah. Ramai kot menunggu-nunggu kan? Dari dulu sampai lah ke hari ni. Akhirnya, lepas mesyurat terakhir kabinet pagi tadi, par...

Bila Blogger Jadi Maid...

April 03, 2013 7
Semalam menghabiskan sekeping lagi BB1M. Tinggal lagi 3 keping BB1M tak tahu nak beli ape. Takut gak beli banyak-banyak kang, tak ha...

Lif Rosak Lagi

April 02, 2013 13
Lif rosak lagi. Asyik-asyik rosak aje. Penat kot nak naik tangga sampai tingkat lima. Rasa nak putus je nyawa ni sebab sesak nafas sang...