Takut

October 28, 2014
dua tiga kali sejak akhir-akhir ini soalan-soalan itu kembali menujah-nujah akal fikiran dan terus aku buntu aku, dia, dia... tidak...
Takut Takut Reviewed by Sunah Sakura on October 28, 2014 Rating: 5
As Long As You Love Me - Pip As Long As You Love Me - Pip Reviewed by Sunah Sakura on October 28, 2014 Rating: 5

Konfius

October 19, 2014
tiba-tiba aku tak tahu ape bendanya network generator terus terkonfius software ke hardware? macam software tapi bunyi macam hardwar...
Konfius Konfius Reviewed by Sunah Sakura on October 19, 2014 Rating: 5

Sedu

October 16, 2014
semua orang mesti pernah mengalami perasaan rimas bila diserang sedu hohoho sedu berlaku bila kita bernafas, diaf..diaf...ape tah o...
Sedu Sedu Reviewed by Sunah Sakura on October 16, 2014 Rating: 5

Air Asia

October 13, 2014
pagi-pagi dah check tiket air asia sebab nak tengok kalau-kalau ada tiket murah KL-Btu-KL atau Btu-KL-Btu bulan ni dah mahal seba...
Air Asia Air Asia Reviewed by Sunah Sakura on October 13, 2014 Rating: 5

Pedih

October 12, 2014
semua mesti pernah rasa pedih yang aneh dalam hati bila berlaku benda yang menyakitkan bila dikecewakan bila harapan dimusnahkan bi...
Pedih Pedih Reviewed by Sunah Sakura on October 12, 2014 Rating: 5

Minyak Naik Lagi

October 01, 2014
dengar kata minyak naik lagi 20 sen 12.01 pagi esok? eh tengah malam ni betul ke? habis la memang kena berjimat-cermat makin lama...
Minyak Naik Lagi Minyak Naik Lagi Reviewed by Sunah Sakura on October 01, 2014 Rating: 5
Powered by Blogger.