Takut

October 28, 2014 3
dua tiga kali sejak akhir-akhir ini soalan-soalan itu kembali menujah-nujah akal fikiran dan terus aku buntu aku, dia, dia... tidak...

As Long As You Love Me - Pip

October 28, 2014 6
video ni dah lama dah audition ni pun dah lama dah tapi baru ni je tertengok & terdengar sedap sangat dia nyanyi lirik dia pun...

Konfius

October 19, 2014 3
tiba-tiba aku tak tahu ape bendanya network generator terus terkonfius software ke hardware? macam software tapi bunyi macam hardwar...

Sedu

October 16, 2014 6
semua orang mesti pernah mengalami perasaan rimas bila diserang sedu hohoho sedu berlaku bila kita bernafas, diaf..diaf...ape tah o...

Air Asia

October 13, 2014 4
pagi-pagi dah check tiket air asia sebab nak tengok kalau-kalau ada tiket murah KL-Btu-KL atau Btu-KL-Btu bulan ni dah mahal seba...

Pedih

October 12, 2014 1
semua mesti pernah rasa pedih yang aneh dalam hati bila berlaku benda yang menyakitkan bila dikecewakan bila harapan dimusnahkan bi...

Minyak Naik Lagi

October 01, 2014 3
dengar kata minyak naik lagi 20 sen 12.01 pagi esok? eh tengah malam ni betul ke? habis la memang kena berjimat-cermat makin lama...