Tabung Masjid

February 27, 2014 1
ada seorang kakak blogger dia selalu senyum kat tabung masjid hari-hari kalau lalu tabung masjid mesti dia senyum dah kenapa? dia kat...

Tak Sempat

February 25, 2014 4
weekend ni takkan menyempat buat kek lapis jadi minta maaf sangat-sangat semua tempahan kena hold dulu bagi saya ruang dan masa mele...

Birokrasi

February 20, 2014 2
nak apply mybrain15 banyaknya prosedur tak macam masa apply dulu klik klik klik submit sekarang kena lalu banyak pihak birokrasi sang...

Nak Fit

February 19, 2014 7
penat~~~! naik turun tangga walau ada lif kata nak fit so jangan mengeluh kawan meja sebelah pun da kurus turun 20 kg dalam masa d...

Selama Tuhan Kita Ada

February 18, 2014 1
ketahuilah sedihmu aku juga rasa perit di hati hanya Allah yang tahu hari mendatang masihkah ada sinar? aku pujuk hati "sel...

Eh, Macam Dah Malas Je!

February 11, 2014 5
Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Macam dah malas je nak berblog sekarang ni. Mungkin lepas ni akan berehat lebih lama. Terus tak...