TERBAIK DARI ADY BUDIKA

Monday, January 21, 2013

10.38 Malam...



Tiada kata seindah bahasa yang dapat kunukilkan di sini.

Khas buatmu yang lahir pada hari ini,

Selamat menyambut hari kelahiran ke 29 tahun.

Umur kita sama-sama semakin meningkat hari ke hari, usia kita sama-sama semakin berkurang untuk meniti hidup di dunia yang sementara ini. Semoga dengan semakin singkatnya masa kita di dunia, semakin dekat juga kita kepada Pemilik jiwa-jiwa kita yang bila-bila masa akan memintanya semula daripada kita.

Ingat-ingat pesan ini selalu...!

Akhirnya, terima kasih sekali lagi untuk segalanya dalam tempoh dua tahun perkenalan kita. Jauh dari dasar hati ini, beribu kemaafan aku pohonkan darimu atas segala yang tidak menyenangkan hatimu. Moga-moga Allah redha akan segalanya dan dipermudahkan semuanya buat dirimu dan diriku. Insya'Allah.

Ameen ya Rabb.




Terima kasih sebab Like~ ^_^


TERIMA KASIH KERANA SEBARKAN~

7 317 Pautan Rasa:

Seri Kandi Tanah Jauhar said... Reply This

selamat hari lahir utk si dia itu ya...

cahayasemulajadi said... Reply This

Semoga dipermudahkan urusan kakak dan dia =)

نورعيم said... Reply This

kita mcm tahu je sape tu. hihi.

kiera'sakura said... Reply This

amin ya rabbal alamin

diana said... Reply This

selamat ulang tahun untuk dia..siapa ye dia tu?/akak kenal tak??hehhe

Mas Zull said... Reply This

assalamualaikum sunah....selamat hari lahir juga yer...:)

aDisH.sHidA said... Reply This

SELAMAT HARI LAHIR KEPADA SI DIA YANG TELAH 2 TAHUN JALIN PERSAHABATAN DENGAN SUNAH..


SEMOGA SEMUA NYA DIPERMUDAHKAN OLEH ALLAH SWT

Blogger Rajin Komen

Get this widget
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari Jeneral Sunah Suka Sakura dot com.