BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, September 7, 2014

AF 11

aku rasa
tak salah langsung pun
dia nak post kat ig dia
pasal kawan dia
masuk AF11

kalo aku
ada kawan
yang dapat masuk AF11
aku pun akan post
kat ig jugak
kot

bukan kisah pasal followers
ramai tak ramai
bukan kisah pasal kau tu
femes tak femes
tapi sebab kau rasa nak share
apa kau rasa
dengan kebolehan kawan kau tu

tu je tempat kau ada
nak gitau betapa kau bangga
dengan kawan kau
tak kisah lah
AF11 ke
Da'i 2 ke
Celebrity Fitness 5 Star Dare ke

lagipun
takkan dia nak buat ig baru pulak
just untuk kawan-kawan
tak kuasa lah
ig dulu pun terdelete

eh
dah kenapa
aku sibuk-sibuk sangat

nothing
just my 2cents
sebab aku rasa
he's nice guy
dari kisah cik renah
dan ig video
dia dengan ayah dia

orang yang kutuk tu
tak sedar
dia sebenarnya
#villagepeople sangat
bila buat perangai
macam tu

aku
tak tengok AF pun


1 comment:

Cik Asma BLuppy said...

kite tak tengok AF jgk. so, tak tahu cerita la. hehe

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.