BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, January 20, 2015

Nomad Itu Saya

once upon a time
blog saya berhenti berbunyi
bila nak start balik
rasa janggal gila

sebelum ni
kan guna entri berperenggan
ni guna entri tanpa format lak

balik dari Lombok tu
macam saya pernah cakap sebelum ni
kebizian melanda hidup
ho ho ho

kerja saya asyik berpindah randah
macam nomad aje
sebenarnya bukan lah berpindah randah rumah pun
tapi asyik travel

balik dari Lombok
stay kat JB
meeting PhD student
dari JB balik KL
terus ke kampung encik suami
kat Kedah

balik dari Kedah
stay berapa hari kat KL
then ke Melaka
balik dari Melaka
stay sehari kat KL
travel ke JB pulak

masa kat JB
ada event kat TM KL
so boleh balik umah kejap sehari dua
dan sekarang
saya kat JB semula
phewwww

nomad itu saya

k

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah pagi

Yan Ty said...

Haha comel kak sunah ni... living on the road ye

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.