Setahun Sekali

Saya tahu kalau saya tulis "Saya ingatkan saya sorang je yang tulis entri sebulan sekali atau pun berbulan-bulan sekali, rupanya ada je blogger lain yang sama macam saya atau lagi dahsyat setahun sekali tulis entri!", nampak macam cliche.

Dah memang betul, tak heran la haih! Haha

Sebab baru ni tadi, belek blog Pak Cik Mat Gebu saja nak tengok banner D'Laila Mee Udang dia berfungsi ke tak. Alhamdulillah cantik aje gerak-gerak. Bila scroll down blogslist Mat Gebu tu, terjumpa satu link ni. Eh, url macam kenal. Pi la klik.

Uik, memang betul la. Blogger zaman tahun 2010-2011 dulu. Haha. Sape kenal joegrimjow? Yang sezaman dengan saya, kenal kot. Belek blog dia, dah jauh ke Sheffield sana, sambil bisnes herbalife sekaranggg, dah tu siap letak nama sebenar lagi kat sidebar blog. Kalau dulu, memasing nak jadi misteri kan, nickname ajeee. Gambar sendiri pun jarang-jarang nak letak. Macam badi aje kalau letak gambar selfie kat blog. Kikiki.

Bila baca entri dia paling latest, katanya tu entri pertama tahun ni. Ahahahaha! Macam semua yang seangkatan dengan kami pun gitu kot. Dah kurang blogging sekarang. Sebab komitmen lain lebih utama dan jugak mungkin sebab da tua memasing. Otak tak boleh nak diperah dah. Krik krik.

Untuk yang masih aktif berblog berpuluh entri sehari tu, tahniah ya. Semoga semangat uols tu sampai kepada kami. Hihi. Daa~~

4 comments:

  1. tringat zaman kegemilangan kita dulu kan hahaha. tahun 2011-202 mmg bestla sbb smua pon sporting. Segmen mcm2. Lepas berbagai isu, terus down skit

    ReplyDelete
  2. kha..kah..kah

    ok MO nak gelak besaq. Blogger seangkatan 2010-2011 juga dan memang tahun lepas 1 entry dan semalam pun baru update entry pertama 2016. Harap lepas ni kembali ligat berblog lah saya.

    Eh, sunah dah pindah johor ke? Tak dan nak p melawat rumah kat padang serai.

    ReplyDelete
  3. Eka - aha..rasanya masa tu raya tahun 2012 kot, lepas raya je semuaaaaa merundum jatuh...nape tah ek...pelik

    MO - aha da pindah...itu la...takde rezeki..

    ReplyDelete
  4. Zaman tu mmg havoc.Suasana memang lain.Hari2 kena buka blog n fb. Sanggup bersengkang mata sedangkan esoknya esok. Tapi ke mana kah semua korang2 skrg. Ty pun xaktif mana tp syiok sendiri je.

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.