BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, April 3, 2010

Terima Kasih LPM

Gambar: vB

Tiada maksud lain, selain mahu mengucapkan terima kasih yang tidak terhingga...dan memohon kemaafan kepada Pengerusi dan Timbalan Pengerusi LPM PMI UTM khususnya kerana dalam tahun akhir ini jarang-jarang memberikan komitmen penuh kepada LPM. Terasa sedih juga kerana tidak berkesempatan untuk outing bersama LPM mengambil gambar. Hanya mampu melihat gambar-gambar di blog sahabat LPM yang lain, namun hati ini dapat merasakan gembiranya saat itu. Masa bersama LPM sangat singkat sebenarnya kerana baru sahaja melibatkan diri dengan lujnah ini pada tahun ketiga, tetapi telah banyak yang dilalui bersama selama 3 kepimpinan berbeza (Akhi Ismail dan Ukhti Ajai, Akhi Hafizuddin (ana lebih suka panggil Akhi Ahbat) dan Ukhti Maslinda, Akhi Azim dan Ukhti Asmah). Telah banyak perubahan dan pembaharuan dilakukan, semakin banyak yang ditingkatkan. Alhamdulillah, semoga terus istqamah memobilasi dan mendepani massa!

Alhamdulillah, semoga ukhwah ini berkekalan selamanya. Insya'ALLAH diri ini LPM selamanya...:)

Terima kasih untuk bantal MyLPM~
3 comments:

Asmah Andy said...

sob...sob...T_T

sedih...kak sunah dh nk kmbli ke pangkuan borneo...

slmt b'juang d sana ya...

akhirnya sirih pulang ke gagang...=)

Siti Hasunah Mohammad said...

> Asmah

sob2..doakan akak ya...=)

atikah said...

untuk orang yang tak de lajnah dalam pmi ni macam mane kak??lagi sedih..huhu

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.