BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, August 28, 2012

Akhirnya Saya Bertukar Juga...

Dah lama nak buat, tapi takut banyak masa yang diambil.

Tapi alhamdulillah... Petang ni tadi, ada masa sikit, buat secepat yang boleh, akhirnya template blog ni berhasil juga ditukar. Daripada merah jambu yang dulu-dulu kepada hijau limau. Ermmm... Simple je... Tak canggih mana aihhh... Malas nak edit lelebih... Kang jadi haru biru lak~

So, lepas ni kalau tak berupdate jugak entri, tak tau lahhh~


P/S: Saja pilih hijau, sebab dia pilih coklat...


16 comments:

aDisH.sHidA said...

EHEM EHEM 2-2 TUKAR YER

Faizul Osman said...

semat lah kaler blog ni... menarik...

aDisH.sHidA said...

EHEM EHEM 2-2 TUKAR DLM HARI YANG SAMA...TERASA LAIN..TP AKAK SUKA JUGAK YG NIE

misshannajr said...

cool..kaler pebret ni ijooo hehe :)

irwan miswan said...

segar terus mate ni huhu hijau terang benderang hehe

Iffah Afeefah said...

auwww cantik!

yu ai nak jugak hah

meh la buatkan

nk jugak

nak jugak!

#hentak2 kaki

ana fatihah said...

Eh,samelaa..Saya pun baru bertukar dari pink ke hijau..hehe :)

qasehraihan said...

cne sunah boleh tukar dgn xamik masa yg lama dengan mudah ek?boleh tolong x..hehe

Sunah Sakura said...

@qasehraihan

saya tukar kat edit template design tu je kak...huhuhu...

Cik Asma BLuppy said...

wahhh.... pinor mate aih.. segar bugar gittew.

Eca Dwinky Asha said...

nice...

nuruashia said...

amboiii akak!
cntek bju raya blog akak..kak limah jeles aiyoooo

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

lembut dan menenangkan hijau

kiera'sakura said...

dia tue ececee :p

maszull said...

assalamualaikum sunah...cantik2..:)

Cik Pulau said...

hijau... tapi ungu tetap jadi pilihan sy.. hahaha

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.