Akhirnya Saya Bertukar Juga... - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Tuesday, August 28, 2012

Akhirnya Saya Bertukar Juga...

Dah lama nak buat, tapi takut banyak masa yang diambil.

Tapi alhamdulillah... Petang ni tadi, ada masa sikit, buat secepat yang boleh, akhirnya template blog ni berhasil juga ditukar. Daripada merah jambu yang dulu-dulu kepada hijau limau. Ermmm... Simple je... Tak canggih mana aihhh... Malas nak edit lelebih... Kang jadi haru biru lak~

So, lepas ni kalau tak berupdate jugak entri, tak tau lahhh~


P/S: Saja pilih hijau, sebab dia pilih coklat...

16 comments:

  1. semat lah kaler blog ni... menarik...

    ReplyDelete
  2. EHEM EHEM 2-2 TUKAR DLM HARI YANG SAMA...TERASA LAIN..TP AKAK SUKA JUGAK YG NIE

    ReplyDelete
  3. cool..kaler pebret ni ijooo hehe :)

    ReplyDelete
  4. segar terus mate ni huhu hijau terang benderang hehe

    ReplyDelete
  5. auwww cantik!

    yu ai nak jugak hah

    meh la buatkan

    nk jugak

    nak jugak!

    #hentak2 kaki

    ReplyDelete
  6. Eh,samelaa..Saya pun baru bertukar dari pink ke hijau..hehe :)

    ReplyDelete
  7. cne sunah boleh tukar dgn xamik masa yg lama dengan mudah ek?boleh tolong x..hehe

    ReplyDelete
  8. @qasehraihan

    saya tukar kat edit template design tu je kak...huhuhu...

    ReplyDelete
  9. wahhh.... pinor mate aih.. segar bugar gittew.

    ReplyDelete
  10. amboiii akak!
    cntek bju raya blog akak..kak limah jeles aiyoooo

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum sunah...cantik2..:)

    ReplyDelete
  12. hijau... tapi ungu tetap jadi pilihan sy.. hahaha

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad