BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, August 2, 2012

Jom Iftar KFC Sabtu Ni!

Nisa' GP

Moh lerrr...sesambil bertadarus tunggu masa berbuka, boleh kita berkasih sayang antara satu sama lainnn...

Gegurlsss only kayyy~ ^_^


20 comments:

qasehraihan said...

wah..tapi nape kfc..hehe
apa kabo sunnah..lama xdgr brita..huhu

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/bila-sedara-ultraman-datang-sekolah-saya.html

Rozuan Ismail said...

ala, gegurl je ke.huhu

Ida Firdausi said...

ala... beshnyerrr....

kiera'sakura said...

jauh sangattttttt~~~~ ;(

Anum said...

ala jauhnya

senyumSOYA said...

adei..jaoh tu.... ^^"

Cik Aqilah Wardah said...

Salam Ramadhan.. :)

waduh2, kok jauhhh?? :(

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh bestnye.untunglah dpt jmp sesama sendiri

Miss Fifi said...

adoyaiii,jauh sngt -.-

shafiqabdshukor said...

jom~~~~
adeh lupe lak dah tak dok UTM dah...
hehehe

fazitaismail said...

uihh anjuran kelab nisa'..
kita jauh ler sunah..kalau dekat bleh gak join hehe

Iffah Afeefah said...

aiyo jauh

NadiRah said...

akak!!!
rindu ler... huk3

Hanih Borhan said...

ooo...gegirls je ye? Haha...

laskar pelangi said...

bestnya kalau dapat iftar sesama. ;)

efa nur said...

bestnye..tp jauh..huhu

Mat Gebu said...

Hooo....berkasih sayang!!!...haha, nasib baik ada tulis gegurlss only...haha..pengsannn >_______<

Citarasa Rinduan said...

Selamat mengeratkan hbgnn psahabatan baru dan lama...

Alif Ismail said...

Salam Ziarah Ramadhan...

Selamat Menjalani Ibadah Puasa dengan penuh istiqamah...

http://www.alifismail.com/2012/07/salam-ramadhan-al-mubarak.html

maszull said...

assalamualaikum sunah...seronoknya beriftar bersama2 teman yg lain...:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.