BLOG ENCIK SUAMI

Monday, August 13, 2012

Mungkin Entri Terakhir

Mungkin ni entri terakhir sebelum balik bercuti beberapa hari  lagi.

Kat rumah tak tau sempat ke tidak nak bukak laptop dah. Facebook pun semakin sunyi sebab internet kat rumah tak dapat menampung akaun Facebook saya yang beratnya entah berapa Mbps...=.=

Hari ni jumpa Dr, bincang sikit tentang perjalanan research. Dalam hujung bulan 11, thesis da nak kena submit. Jadi, ada tiga bulan lebih saje lagi untuk saya bergelumang dan bergelut jiwa raga dengan research saya yang em em em...susah nak describe. =.=

Hurmmm... Sedar tak sedar, tinggal berapa hari je lagi Ramadhan akan meninggalkan kita. Wuwuwu... Rasa macam tak cukup lagi amal ibadah yang saya buat bulan Ramadhan ni, da nak raya dah... Saya is sedih sangat-sangat.... T____T

Apapun, kalo tak sempat untuk saya beronline lagi lepas ni, mohon maaf zahir dan batin atas salah silap secara sedar mahupun tidak kepada semua pembaca blog samada yang bising ataupun senyap, penumpang lalu sekejap, penstalker, pen hitam, pen biru..eh...! Harap dimaafkan...

Selamat memperbaiki amal pada hari-hari terakhir Ramadhan dan salam Aidlifitri kepada semua... Moga Allah terima amalan kamu dan amalan kita semua... Ameen...


P/S: Dr cakap, kena banyak Qiamullail lagi di penghujung Ramadhan ni...saya cakap, Qiamullail buat kek lapis, Dr? Err...


13 comments:

Iffah Afeefah said...

amboi kek lapis ye

erm slamat bercuti yu

pas raya jmpe

kite gath2 sme

maszull said...

assalamualaikum sunah...terlebih dahulu mama ingin ucapkan selamat hari raya buat sunah dan mama mohon berbanyak2 maaf jika ada salah silap semasa kita berkenalan di lama maya ini ...moga selamat sampai ke kg halaman yer...:)

p/s jika sudi datang la ke rumah mama di hari raya nanti yer bila dah balik ke sini semula...:)

efa nur said...

sedihhnye..
nk abes dh ramadhan..huhu :(


*selamat hari raya maaf zahir batin kak sunah..

aDisH.sHidA said...

akak pun sama..mintak maaf dengan sunah,zahir dan batin...halalkan segala nya erk..

selamat hari raya...take care..kem salam dengan family

errrrrrrrrrrr nak kek lapis jugak

nuruashia said...

kak sunah :)
selamat hari raye dr kak limah n usop yee ehehhe :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin

Mrs. Abi said...

nak balik raya dh diaaa...hehehe...

kiera'sakura said...

maafkan semua salah silap kira kak.. hati2 dalam perjalanan nanti.. jaga diri.. Salam Aidilfitri

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamat bercuti, maaf atas salah silap gurau kasar ke atau ada usik2. moga segala urusan dik sunah lancar. amin

Ismi Iman said...

dear ngppe ngn awk
iman xphm la cter sebenar nh
ley x iman nk wish?

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR N BATIN

if iman d wat benda yg kurang senang maafkan n doakan perjalanan umat selmt dunia n akhirat ^_^

shafiqabdshukor said...

selamat bercuti.. selamat balik kampung..

Misz Mieza said...

Selamat bercuti dear! ^^,

udin said...

Assalamualaikum..

salam Aidilfitri dari saya.. mohon maaf andai ada salah silap ye.. hehehe.. ;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.