Monday, August 13, 2012

Mungkin Entri Terakhir

Mungkin ni entri terakhir sebelum balik bercuti beberapa hari  lagi.

Kat rumah tak tau sempat ke tidak nak bukak laptop dah. Facebook pun semakin sunyi sebab internet kat rumah tak dapat menampung akaun Facebook saya yang beratnya entah berapa Mbps...=.=

Hari ni jumpa Dr, bincang sikit tentang perjalanan research. Dalam hujung bulan 11, thesis da nak kena submit. Jadi, ada tiga bulan lebih saje lagi untuk saya bergelumang dan bergelut jiwa raga dengan research saya yang em em em...susah nak describe. =.=

Hurmmm... Sedar tak sedar, tinggal berapa hari je lagi Ramadhan akan meninggalkan kita. Wuwuwu... Rasa macam tak cukup lagi amal ibadah yang saya buat bulan Ramadhan ni, da nak raya dah... Saya is sedih sangat-sangat.... T____T

Apapun, kalo tak sempat untuk saya beronline lagi lepas ni, mohon maaf zahir dan batin atas salah silap secara sedar mahupun tidak kepada semua pembaca blog samada yang bising ataupun senyap, penumpang lalu sekejap, penstalker, pen hitam, pen biru..eh...! Harap dimaafkan...

Selamat memperbaiki amal pada hari-hari terakhir Ramadhan dan salam Aidlifitri kepada semua... Moga Allah terima amalan kamu dan amalan kita semua... Ameen...


P/S: Dr cakap, kena banyak Qiamullail lagi di penghujung Ramadhan ni...saya cakap, Qiamullail buat kek lapis, Dr? Err...

13 comments:
Write Comments
  1. amboi kek lapis ye

    erm slamat bercuti yu

    pas raya jmpe

    kite gath2 sme

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum sunah...terlebih dahulu mama ingin ucapkan selamat hari raya buat sunah dan mama mohon berbanyak2 maaf jika ada salah silap semasa kita berkenalan di lama maya ini ...moga selamat sampai ke kg halaman yer...:)

    p/s jika sudi datang la ke rumah mama di hari raya nanti yer bila dah balik ke sini semula...:)

    ReplyDelete
  3. sedihhnye..
    nk abes dh ramadhan..huhu :(


    *selamat hari raya maaf zahir batin kak sunah..

    ReplyDelete
  4. akak pun sama..mintak maaf dengan sunah,zahir dan batin...halalkan segala nya erk..

    selamat hari raya...take care..kem salam dengan family

    errrrrrrrrrrr nak kek lapis jugak

    ReplyDelete
  5. kak sunah :)
    selamat hari raye dr kak limah n usop yee ehehhe :)

    ReplyDelete
  6. nak balik raya dh diaaa...hehehe...

    ReplyDelete
  7. maafkan semua salah silap kira kak.. hati2 dalam perjalanan nanti.. jaga diri.. Salam Aidilfitri

    ReplyDelete
  8. selamat bercuti, maaf atas salah silap gurau kasar ke atau ada usik2. moga segala urusan dik sunah lancar. amin

    ReplyDelete
  9. dear ngppe ngn awk
    iman xphm la cter sebenar nh
    ley x iman nk wish?

    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR N BATIN

    if iman d wat benda yg kurang senang maafkan n doakan perjalanan umat selmt dunia n akhirat ^_^

    ReplyDelete
  10. selamat bercuti.. selamat balik kampung..

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum..

    salam Aidilfitri dari saya.. mohon maaf andai ada salah silap ye.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com