BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, February 11, 2014

Eh, Macam Dah Malas Je!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Macam dah malas je nak berblog sekarang ni.

Mungkin lepas ni akan berehat lebih lama.

Terus tak update sampai bebila.

Terus rehat dari dunia blog.

Eh!

Tengoklah macam mana.

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ala ..

Yan Ty said...

janganla! update la slow2

Kira Sakura said...

Update bila ada "rasa tue" jgn tgalkn sbb kt sini byk kenangan yg bila akak baca nt buat akak terseyum tika berduka ;)

aDisH.sHidA said...

jgn tinggal kan terus...

aDisH.sHidA said...

jgn tinggal kan terus...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.