BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, November 30, 2010

Tribute Buat Dr. Cinta~


Ana suka blog beliau. Banyak ilmu, banyak kata-kata motivasi, ditambah lagi dengan gambar-gambar kreatif nukilan beliau sendiri, membuatkan blog beliau sangat menarik. Tak jemu untuk dikunjung dan dibaca setiap entrinya. Buat kamu wahai Dr. Cinta, teruskan menulis yang bermanfaat!

Yang berkunjung lepas baca entri ni tu, jemputlah follow beliau ye~

P/S: Maaf Dr., ana takde award istimewa untuk Dr.. Tak sempat nak buat yang kreatif-kreatif macam Dr. Hehehe.



2 comments:

~Dr.CiNta~ said...

wah terharuuuuu ni~ =') sob sob, alhamdulillah moga setiap penulisan saya dapt memberi manfaat~ =D

segala puji-pujian hanya milik-Nya.=)

Sunah Mohammad said...

Dr.Cinta> alhamdulillah...insya'ALLAH..sama2 kita menulis untuk memberi manfaat~ :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.