BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, March 14, 2012

Mohon Klik LIKE Boleh?

Mohon bantuan sahabat-sahabat untuk LIKE status sahabat kita ni boleh?

Klik LIKE aje untuk bantu dia menang Kamus Besta bernilai RM598~~~


Then klik button LIKE...

Tak payah register ape-ape pun... Hehe...

Terima kasih untuk yang tolong LIKE...

Moga rahmat Allah bersama kamu kerana membantu sahabat dalam usaha menyebarkan ilmu... :)



P/S: Ramai gak blogger yang join contest ni rupanya... All the best untuk semua...


5 comments:

Iffah Afeefah said...

da due takat ni suh like

insyaallah slagi jari masih bisa mengelik

ai like sume y suh nnti

shiema sufian said...

Alhamdulillah, done (:

Achu said...

like utk dpt kamus...hehe

Irna Ibrahim said...

ok.. da like :)

maszull said...

assalamualaikum sunah...dah like moga berjaya mendpt apa yg dihajati itu ye...:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.