BLOG ENCIK SUAMI

Monday, June 25, 2012

Maaf, Kalau Ada Yang Tak Suka

Nampak tak ada benda yang baru lagi kat blog ni?

Erm..itu pun kalau kamu-kamu rajin datang blog ni la, mungkin akan perasan ada benda yang ditambah. Kalau baru hari ni jejak blog ni, tak tahu la apa yang baru tu..*ayat tak boleh blah, padahal jarang update da sekarang ni* =.=

Ok, baru tadi saya tambah satu box kat atas entri, bawah feed jiran sepagar. Erm, box tu mengandungi MixPod player yang ada 3 zikir terapi dari Hafiz Hamidun. Suka dengar zikir ni, mendamaikan dan menenangkan. Try la dengar semua dalam playlist tu, tapi ade 3 je la yang saya masukkan. Kalau rasa jiwa kacau ke, boleh la dengar eks~

Saya setkan supaya dia autoplay, so mana-mana yang tak suka blog berlagu tu bole klik Pause button kat player tu ye. ^_^


P/S: Ada orang rindu eks? Saya pun rindu awak kayyy.


13 comments:

Anum said...

ermmmmmm
hari2 mesti nak baca entry dia

Solihin Zubir said...

ana pun rindu anti.. eh.. wakaka..

hhmmm.. mmg mendamaikan alunan tersebut..

aDisH.sHidA said...

itu la bila masuk terus ke post entry terbaru...nampak je tajuk ketenangan jiwa...x dgr lagi nie...jap nak dgr...bagus kongsi zikir nie dengan pembaca

kiera'sakura said...

~~loading error~~

Sari Yusa Ibrahim said...

orang tua kata, kalau bulu mata jatuh maknanya ada orang rindu.. habislah bulu mata Sunah nanti, hihi..

Mooniqueen said...

Bagusnya... Kalau rasa2 sunyi, sedih, gembira, eloklah dengar zikir2 ni..

maszull said...

assalamualaikum sunah....sedap mendengarnya ...:)

~~zana@pb~~ said...

SS sibuk sgt ke? Ada je yg rindu tuuuu....

Rozuan Ismail said...

bagus,sekurang-kurang tenang bila dengar

Cik Bambam said...

akak pon suka dgr zikir dr hafiz hamidun nie.. mendayu2.. mula2 dgr dulu ingat ker dr artis luar.. ehhehe

Asyiqin Haulisah said...

rajin2 lah update awakss tau.

Iffah Afeefah said...

Erm sy le tew y rindu

Ooh suke je dngr

Wlpon xdpt play

Fariz Reza [FR] said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 2828 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.