Maaf, Kalau Ada Yang Tak Suka

June 25, 2012

Nampak tak ada benda yang baru lagi kat blog ni?

Erm..itu pun kalau kamu-kamu rajin datang blog ni la, mungkin akan perasan ada benda yang ditambah. Kalau baru hari ni jejak blog ni, tak tahu la apa yang baru tu..*ayat tak boleh blah, padahal jarang update da sekarang ni* =.=

Ok, baru tadi saya tambah satu box kat atas entri, bawah feed jiran sepagar. Erm, box tu mengandungi MixPod player yang ada 3 zikir terapi dari Hafiz Hamidun. Suka dengar zikir ni, mendamaikan dan menenangkan. Try la dengar semua dalam playlist tu, tapi ade 3 je la yang saya masukkan. Kalau rasa jiwa kacau ke, boleh la dengar eks~

Saya setkan supaya dia autoplay, so mana-mana yang tak suka blog berlagu tu bole klik Pause button kat player tu ye. ^_^


P/S: Ada orang rindu eks? Saya pun rindu awak kayyy.

You Might Also Like

13 Comments

  1. ermmmmmm
    hari2 mesti nak baca entry dia

    ReplyDelete
  2. ana pun rindu anti.. eh.. wakaka..

    hhmmm.. mmg mendamaikan alunan tersebut..

    ReplyDelete
  3. itu la bila masuk terus ke post entry terbaru...nampak je tajuk ketenangan jiwa...x dgr lagi nie...jap nak dgr...bagus kongsi zikir nie dengan pembaca

    ReplyDelete
  4. orang tua kata, kalau bulu mata jatuh maknanya ada orang rindu.. habislah bulu mata Sunah nanti, hihi..

    ReplyDelete
  5. Bagusnya... Kalau rasa2 sunyi, sedih, gembira, eloklah dengar zikir2 ni..

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum sunah....sedap mendengarnya ...:)

    ReplyDelete
  7. SS sibuk sgt ke? Ada je yg rindu tuuuu....

    ReplyDelete
  8. bagus,sekurang-kurang tenang bila dengar

    ReplyDelete
  9. akak pon suka dgr zikir dr hafiz hamidun nie.. mendayu2.. mula2 dgr dulu ingat ker dr artis luar.. ehhehe

    ReplyDelete
  10. Erm sy le tew y rindu

    Ooh suke je dngr

    Wlpon xdpt play

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 2828 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com