Hari Yang... Erm... Penat

November 01, 2012


Hari yang agak memenatkan.

Semalam dapat tempahan daripada pensyarah kat kampus. 100 biji apam polkadot dengan 2 biji kek karamel. Maka pagi-pagi tadi da start buat kek. Siap 2 biji, keluar beli barang untuk apam polkadot pulak. Sekaligus beli barang untuk sebiji kek karamel dan kek lapis tempahan kawan pulak. Balik dari beli barang terus mengapam.

Mengapam ni kekadang stress jugak. Bila apam mula masuk angin dan berlubang, pepandai la kontrol emosi. Kalo tak, bole basi kot apam tu sebab pulut santan binasa, kerana mulut badan binasa...eh! =.="

Petang tadi hampir Maghrib, baru apam siap (maaf atas panggilan-panggilan yang tak dijawab semasa sibuk mengapam). Erm...lepas Maghrib gi hantar dulu tempahan pensyarah tu, leh tengok gambar yang dia ambil kat SINI pulak~ Cantikkkk gambar dia amek!!! Alhamdulillah, selesai urusan jual beli yang pertama hari ni. :)

Lepas hantar apam, bergegas pulak ke usrah. Jojet-jojet kejap ngan kengkawan usrah, then balik, kul 9 sampai umah. Sambung buat kek karamel tempahan kawan lak. Perisa yam dan coklat. First time kot buat perisa ni, cantik jugak kejadiannya. Alhamdulillah. Dan kek ni la yang masih duk dalam oven tu, lagi 10 minit api atas dan bawah. Err...

Maka, hari ini masih belum habis lagi la maknanya kan? =.="


P/S: Kepala pun sudah terlalu penat untuk semuanya. Diam lebih baik.

You Might Also Like

8 Comments

  1. comel nye apam polkadot tuh..agih2 ler sini sikit..hehehe

    ReplyDelete
  2. bravooo
    tahniah. tapikan nak lah ngadu. awk punya air tgn mmg ssgt sedappp

    ReplyDelete
  3. rhat2, jaga diri, jaga kesihatan.
    lama sangat rasa tak datang, template dah tukar. huhu~

    ReplyDelete
  4. cantiknya apam tu... jual ey? yang ini ada inti tak?

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum sunah...busy nyer tapi masih boleh wat n3 lg caya la sunah...:)

    ReplyDelete
  6. bila la dapat merasa air tgn kak sunah ni hehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com