Staff Standby

June 13, 2013

Penatnya.

Dah lama tak update kan? Maaflah, kesibukan bekerja, kekurangan coverage internet dan ketidakstabilan emosi menyebabkan kemalasan membuka blog dengan menggunakan laptop semakin menyerlah. Blerghhh.

Emosi tidak stabil kerana hormon. Hormon menyebabkan emosi tidak stabil. Eh? Ape-ape je lah!

Banyak sangat benda berlaku dalam beberapa hari yang saya membisu ni. Haiyoo. Tak terkongsi. Dengan munculnya staff baru kat kedai Benang Hijau kat cawangan Tesco Bukit Indah, banyak masa digunakan untuk mengajar dia buat kerja sebelum saya menjadi staff standby kat U-Mall Skudai pula.

Staff standby maksudnya, saya akan masuk menjaga kat mana-mana cawangan yang staffnya bercuti. Wah, macam banyak kan cawangan? Of course! Sekarang Benang Hijau ada lima cawangan kat Johor. U-Mall, AEON Taman Universiti, Tesco Bukit Indah, AEON Bukit Indah dan terbaru, AEON Permas.

Alhamdulillah, murah rezeki mereka-mereka ini.

Esok, saya akan berada di AEON Taman Universiti, ok?

Malam ni...saya berada di rumah, membaiki slide viva. =.="


P/S: Boleh tak lepas ni, saya tak nak update benda lain, nak update blog aje. Rajin lah pulak kan? Lagipun sesi menyenyapkan diri menyebabkan tak ramai dah datang baca entri baru, maka boleh membebel sesuka hati dengan syarat kena ping dekat page aje, kat profile FB tak payah. Kbai.


** Bila hari baru muncul lagi, tegakah kita mendustai nikmat umur yang Allah berikan? **

You Might Also Like

2 Comments

  1. pasni bolehlah bukak benang hijau sendiri

    ReplyDelete
  2. takpa lepas ni mana tau kot boleh bukak kedai kain sendiri pula kan? mana nak tau kalau dah rezeki betul tak? sunah jadi tauke. hehe.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com