Thursday, June 13, 2013

Staff Standby

Penatnya.

Dah lama tak update kan? Maaflah, kesibukan bekerja, kekurangan coverage internet dan ketidakstabilan emosi menyebabkan kemalasan membuka blog dengan menggunakan laptop semakin menyerlah. Blerghhh.

Emosi tidak stabil kerana hormon. Hormon menyebabkan emosi tidak stabil. Eh? Ape-ape je lah!

Banyak sangat benda berlaku dalam beberapa hari yang saya membisu ni. Haiyoo. Tak terkongsi. Dengan munculnya staff baru kat kedai Benang Hijau kat cawangan Tesco Bukit Indah, banyak masa digunakan untuk mengajar dia buat kerja sebelum saya menjadi staff standby kat U-Mall Skudai pula.

Staff standby maksudnya, saya akan masuk menjaga kat mana-mana cawangan yang staffnya bercuti. Wah, macam banyak kan cawangan? Of course! Sekarang Benang Hijau ada lima cawangan kat Johor. U-Mall, AEON Taman Universiti, Tesco Bukit Indah, AEON Bukit Indah dan terbaru, AEON Permas.

Alhamdulillah, murah rezeki mereka-mereka ini.

Esok, saya akan berada di AEON Taman Universiti, ok?

Malam ni...saya berada di rumah, membaiki slide viva. =.="


P/S: Boleh tak lepas ni, saya tak nak update benda lain, nak update blog aje. Rajin lah pulak kan? Lagipun sesi menyenyapkan diri menyebabkan tak ramai dah datang baca entri baru, maka boleh membebel sesuka hati dengan syarat kena ping dekat page aje, kat profile FB tak payah. Kbai.


** Bila hari baru muncul lagi, tegakah kita mendustai nikmat umur yang Allah berikan? **

2 comments:
Write Comments
  1. pasni bolehlah bukak benang hijau sendiri

    ReplyDelete
  2. takpa lepas ni mana tau kot boleh bukak kedai kain sendiri pula kan? mana nak tau kalau dah rezeki betul tak? sunah jadi tauke. hehe.

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com