Tahi Lalat Kat Tapak Kaki

August 25, 2013

Sampai saja rumah tadi, terus solat dan tidur.

Terlalu penat rasanya. Beberapa hari yang penuh dengan aktiviti. Jauh-jauh pula tu. Ke Sg. Sayong dan Sedenak di hujung minggu. Lepas ber-open house di Skudai pada hari Jumaat, sebelah malamnya. Malah lepas marathon filem baru bersama kawan satu lab hari Jumaat tu.

Maka, bila bangun je dari tidur tadi, rasa macam...kosong sangat.

Terus tanya diri sendiri, nak buat ape ek? Malam ni nak keluar gi mana ek? Nak ajak sape ek?

Err...dahsyatnya kalau dah sampai jadi macam ni. T_T

Macam dah kena penyakit tahi lalat kat tapak kaki. Faham-fahamlah~ Padahal takde pun tahi lalat kat tapak kaki i niii~ Hihi. Namun bila mengenangkan next week akan keluar berjalan jauh lagi sampai nun ke utara tanah semenanjung, maka dibatalkan hasrat hati demi menyimpan sisa minyak dan baki duit supaya tak dibazirkan sesuka hati.

Saya kan, belum berkerjaya.

Ok~

Gambar dicilok dari instagram jiran sepagar
Gambar dicilok dari FB Kak Ayu Citarasa Rinduan
Gambar dicilok daripada instagram Sunah Sakura

P/S: Terima kasih Adam, Kak Ayu Citarasa Rinduan, Pak Cik Mat Gebu dan kak Rafidah Hashim atas undangan datang ke rumah~ Selamat hari raya, maaf zahir batin~ :)

You Might Also Like

6 Comments

  1. Seronoknya.... nak jalan jauh... lg seronok kalo dpat pergi bersm orang tersayng

    ReplyDelete
  2. Ehhh.. Tetiba hati jadi senang bc entry ni

    sama2 kembali

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Sunah...ooo patutlah x larat sgt dah...kenyang sakan...ada pesta makan-makan dalam diam rupanya....sampai hati x ingat akak la tuuuu...huhu

    ReplyDelete
  4. banyaknya undangan...rezeki..:)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com