Dah Taip, Tapi...

Saya dah taip sampai habis.

Tapi saya padam balik.

Macam tak relevan untuk publish. Not for now.

Pernah tak selama jadi blogger, uols alami benda macam ni? Saya baru je alami untuk kali ke berapa tadi. Tapi sebelum-sebelum ni, saya banyak save as draft je kalau rasa tak patut publish. Tapi tadi, saya terpadam terus pulak. Patutnya save untuk entri akan datang. Err.

Tak pe lah, tak penting pun.

Jadi blogger ni (walaupun dah pencen dan tak berapa nak update, kadang-kadang entri berterabur), kita kena fikir entri kita tu patut bagi orang baca ke tak. Sebab ape?
  1. Entri tu ada manfaat ke untuk orang lain? Ke loyar buruk aje...
  2. Entri tu dah pernah publish tak sebelum ni? Macam takde topik lain ajee...
  3. Entri tu isi dia sahih ke? Kang, jadi berdosa sebar maklumat palsu di zaman viral ni.
  4. Entri tu akan pulangkan paku buah keras tak? Eheh! Takut taip tak serupa bikin, nanti!
  5. Boleh fikir sendiri kot?

Haa..cuba periksa entri masing-masing.

P/S: Kalau lah menaip thesis seperti ini...perghh! Seminggu siap!

3 comments:

  1. Dulu rasa cmtu tp skanh igt nak smbng blogging blk

    ReplyDelete
  2. sama lah. Banyak kali jadi macamtu sudahnya delete terus. Kadang tu save as draft tapi terdelete bila idea dah hilang

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.