Berkhasiatnya Garlic Balm ZM Beauty!

August 16, 2018

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sihat ke tu?

Alhamdulillah, saya sihat di sini. Cuma ada selsema sikit lepas balik dari Bukit Gambang hari tu. Cerita pasal selsema ni, terus teringat Garlic Balm ZM Beauty. Masa kat Bukit Gambang Water Park hari tu, saya bawak sekali Garlic Balm ni. Ye lah, hari tu cuaca mendung aje. Main pulak air berjam-jam. Untuk elakkan terkena selsema dan hangatkan badan segera, saya boleh guna Garlic Balm ni aje.

Garlic Balm ZM Beauty

Sebelum ni, saya ingatkan Garlic Balm ni nak sapu kat bibir aje. Rupanya balm macam minyak panas tu ha. Bau dia memang bau bawang putih ya. Kalau bukak aje tudung botolnya, terus semerbak bau merata-rata. Kikiki.

Memang berkesan sangat Garlic Balm ZM Beauty ni. Lenguh-lenguh kaki dan sakit tumit saya disebabkan berdiri lama membakar kek lapis, saya sapu aje Garlic Balm ni. Esoknya da kurang sikit sakitnya. Berkhasiat betul, kan?

Jom tengok apa lagi fungsi Garlic Balm ZM Beauty ni!

Fungsi Garlic Balm ZM Beauty

Cara menggunakan Garlic Balm ZM Beauty

Nah, banyak kan yang boleh dirawat dan dicegah dengan Garlic Balm ZM Beauty. Untuk baby pun sesuai ni, macam minyak yuyee pulak kan fungsi dia. Kalau yang ada resdung macam saya, elok sangat lah dibawa dalam beg setiap masa.

Kalau uols berminat nak dapatkan Garlic Balm ni, cepat-cepat lah contact penjualnya ya!

Siap ada kelulusan KKM ok!

Garlic Balm ZM Beauty

You Might Also Like

2 Comments

  1. khasiatnya yang banyak dan mudah dibawa ke mana-mana.ramai parent guna balm ni untuk selsema dan batuk anak.
    Janji Kita

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com