Cetak Banner, Namecard, Bunting, Flyers Murah di Al Fateh Printing, Johor Bahru

August 12, 2018

Nak cari kedai untuk cetak banner, name card, bunting dan flyers yang berpatutan harganya di Johor Bahru? Program tinggal tiga hari lagi, tapi banner belum siap? Atau last minute sangat perlukan name card?


Jom ke Al Fateh Printing! Kalau tempah name card pagi, insya’Allah tengahari atau petang dah boleh siap! Hantar design banner hari ni, insya’Allah lusa dah boleh ambil. Kalau dah urgent sangat, cuba la nego-nego. Haha.

Hari tu saya baru je cetak banner dan namecard dekat sini. Dalam tiga hari aje siap dah semua namecard dan bannernya. Ada salah satu design namecard yang saya hantar last minute ke email diorang malam, esok petangnya dah boleh ambil.

Kita baru nak ada namecard as blogger, awakkkk

Banner kami dicetak di Al Fateh Printing, Taman Universiti, Skudai

Al Fateh Printing merupakan salah satu kedai percetakan yang sedang mengembangkan sayapnya di bandar Johor Bahru. Al Fateh mencetak pelbagai jenis bahan untuk dokumentasi, pengiklanan mahupun pengkomersialan. Mempunyai dua buah cawangan, satu di Taman Universiti dan terbaru di Bandar Baru Uda, Al Fateh komited menyediakan perkhidmatan dan servis terbaik buat pelanggan.

Bagi meraikan pembukaan cawangan keduanya pada 18 Julai 2018 yang lalu, Al Fateh menawarkan promosi khas kepada semua pelanggannya. Apa yang ditawarkan? Banner Bunting RM1/kaki - siap 2-3 hari sahaja, flyers murah cepat siap, name card siap 1 hari dan macam-macam lagi.

Promosi bulan Ogos sempena pembukaan cawangan kedua Al Fateh

Apa tunggu lagi? Jom tempah sekarang di Al Fateh Printing!

Al Fateh Printing
9 Jalan Pendidikan 8/2, Taman Universiti, 81300 Skudai, Johor
41-GF, Jalan Padi Emas 1/8, Bandar Baru Uda, Trigon Uda Business Centre, 81200 Johor Bahru, Johor

Waktu Operasi:
Isnin – Jumaat 9 am – 10 pm
Sabtu – Ahad 9 am – 7 pm

Facebook:

Instagram:

Website:

Email:
alfatehorder@gmail.com

Sales Advisor di BANDAR BARU UDA
Office – 07-244 1792

Sales Advisor di TAMAN UNIVERSITI
Office – 07-5504942

You Might Also Like

3 Comments

  1. Nak buat name kad laaaa, dan juga nak buat button JDT hehehehe

    ReplyDelete
  2. Nice ... memang terbaikk servis, trusted...senang je rasa berurusan dgn dorang, kan...

    ReplyDelete
  3. perkhidmatan cukup memuaskan hati kan..

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com