Cetak Banner, Namecard, Bunting, Flyers Murah di Al Fateh Printing, Johor Bahru

Nak cari kedai untuk cetak banner, name card, bunting dan flyers yang berpatutan harganya di Johor Bahru? Program tinggal tiga hari lagi, tapi banner belum siap? Atau last minute sangat perlukan name card?


Jom ke Al Fateh Printing! Kalau tempah name card pagi, insya’Allah tengahari atau petang dah boleh siap! Hantar design banner hari ni, insya’Allah lusa dah boleh ambil. Kalau dah urgent sangat, cuba la nego-nego. Haha.

Hari tu saya baru je cetak banner dan namecard dekat sini. Dalam tiga hari aje siap dah semua namecard dan bannernya. Ada salah satu design namecard yang saya hantar last minute ke email diorang malam, esok petangnya dah boleh ambil.

Kita baru nak ada namecard as blogger, awakkkk

Banner kami dicetak di Al Fateh Printing, Taman Universiti, Skudai

Al Fateh Printing merupakan salah satu kedai percetakan yang sedang mengembangkan sayapnya di bandar Johor Bahru. Al Fateh mencetak pelbagai jenis bahan untuk dokumentasi, pengiklanan mahupun pengkomersialan. Mempunyai dua buah cawangan, satu di Taman Universiti dan terbaru di Bandar Baru Uda, Al Fateh komited menyediakan perkhidmatan dan servis terbaik buat pelanggan.

Bagi meraikan pembukaan cawangan keduanya pada 18 Julai 2018 yang lalu, Al Fateh menawarkan promosi khas kepada semua pelanggannya. Apa yang ditawarkan? Banner Bunting RM1/kaki - siap 2-3 hari sahaja, flyers murah cepat siap, name card siap 1 hari dan macam-macam lagi.

Promosi bulan Ogos sempena pembukaan cawangan kedua Al Fateh

Apa tunggu lagi? Jom tempah sekarang di Al Fateh Printing!

Al Fateh Printing
9 Jalan Pendidikan 8/2, Taman Universiti, 81300 Skudai, Johor
41-GF, Jalan Padi Emas 1/8, Bandar Baru Uda, Trigon Uda Business Centre, 81200 Johor Bahru, Johor

Waktu Operasi:
Isnin – Jumaat 9 am – 10 pm
Sabtu – Ahad 9 am – 7 pm

Facebook:

Instagram:

Website:

Email:
alfatehorder@gmail.com

Sales Advisor di BANDAR BARU UDA
Office – 07-244 1792

Sales Advisor di TAMAN UNIVERSITI
Office – 07-5504942

3 comments:

  1. Nak buat name kad laaaa, dan juga nak buat button JDT hehehehe

    ReplyDelete
  2. Nice ... memang terbaikk servis, trusted...senang je rasa berurusan dgn dorang, kan...

    ReplyDelete
  3. perkhidmatan cukup memuaskan hati kan..

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.