BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, December 29, 2010

Contest Gambar Menarik 2010!!


Enchek Areliff buat contest~ Kena pilih gambar menarik pilihan kita untuk tahun 2010~ Lebih lanjut mengenai contest ni boleh klik SINI.

Gambar pilihan saya adalah....

jeng jeng jeng....

.

.

.

.

.


Ops, salah gambar~ Hehehe...gambar ni masa hari raya yang lepas, itu mak saya, dan anak buah~ tapi bukan saya yang ambil..ni hak milik cousin saya, seorang journalist akhbar di Sarawak~ eh, promote beliau pulak~ :D Tu kan gambar dia, kena la promote...heh~

Tapi, tapi, tapi....gambar saya tak la secantik gambar dia...guna kamera compact jek~ Gambar ape tu?

Jeng jeng jeng sekali lagi....

.

.

.

.

.


Eh! Silap lagi! Ni gambar guna kamera handphone, bukan kamera compact tu~ Tapi menarik gak kan? Ni gambar bumbung sebuah fakulti kat Universiti Malaysia Sarawak, kalau tak silap fakulti yang ada kaitan dengan arts. Tapi lagi menarik kalau kat ujung bumbung tu ada burung tengah bertenggek kan? Kan? Kan?

Heh~ jadi..gambar mana la ni???

Erm...gambar pilihan tu adalah...

takde jeng jeng jeng da...

.
.


Erk, gambar ape ni? Tak menarik sungguh! Mesti kamu-kamu cakap gitu kan? Hehehe~ Gambar ni sebenarnya sebahagian dari gambar projek tahun akhir saya~ Projek Sampai Menangis (PSM - Projek Sarjana Muda), memang banyak nostalgia...dari kisah dua sensor menjadi satu, stripboard yang rosak, programming yang asyik bertukar-tukar, litar ciptaan sendiri yang tak menjadi, kaki PIC yang patah dua hari sebelum exhibition, air mata sebaldi tak cukup (hiperbola!), kawan-kawan yang support, team members yang bersemangat waja, tak tido semalaman sebelum presentation, hinggalah ke saat TOP Exhibition 2010, akhirnya saya kini sudah habis degree~ alhamdulillah, sungguh! Tak percaya? Klik SINI untuk cerita lanjut~ Klik tau! Jangan tak klik! Sia-sia jek post ni kalau tak klik~ :D

Erk, dah terbercerita panjang lebar pulak. Enchek Areliff jangan marah ye~ Nak tag 3 orang kawan ye?

Erm...meh, nak tag mereka ini:

Ha...kamu-kamu yang ditag ni, masuk jangan tak masuk~ kamu-kamu kan ada gambar menarik~








4 comments:

mohd zhafri said...

psm oh psm

Sunah Mohammad said...

:)

Semarak Api said...

hye..jejln cni jgk :)

wahh! psm.sgt nostalgik.huhu..sy pon x-utm jgk dlu..hehe

Sunah Mohammad said...

@Semarak Api
ouh...ramainye ex-utm~ hehehe..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.