Sunday, April 22, 2012

Moga Allah Jaga Awak Baik-baik

Maafkan saya...

Saya pasti awak dalam ketakutan kat sana. Saya tahu, dari cengkaman kuat awak tadi, awak sangat takut. Mulai malam ni, saya da tak mampu nak lindungi awak lagi. Dan mulai malam ni, mungkin mimpi ngeri untuk awak akan bermula.

Bukan saya da tak nak kat awak, tapi saya tak nak orang lain tanggung dosa lagi. Saya pun tak nak awak terus rasa sakit. Walaupun awak tak pernah suarakannya.

Saya harap awak kuat kat sana.

Hanya Allah yang boleh jaga awak lebih baik dari saya.

Itulah hakikat sebenarnya.

Maafkan saya...

Saya sayang awak selamanya.



P/S: Dah puas menangis dalam hujan. T_T

18 comments:
Write Comments
  1. I wonder, who? moga Allah jaga dia :)

    ReplyDelete
  2. Make me wonder

    ermm moga Allah jaga awak bebaik

    ReplyDelete
  3. inshaAllah, selagi dia berpegang teguh dengan agama Allah, pasti Allah akan jaga dia (:

    ReplyDelete
  4. emmm...makin teruk ke cik sunah?

    ReplyDelete
  5. emmmm...makin teruk ke cik sunah?

    ReplyDelete
  6. kalau lindungi, orang lain akan tanggung dosa, LAGI? kalau kat luar sana, tak akan ada orang lain tanggung dosa? bagus lah kalau sure =)

    ReplyDelete
  7. maaf nak teka, ni dialog dengn kucing ya...

    ReplyDelete
  8. @ayen =D

    Good...dari komen ko, hanya ko je faham entri ni pasal ape...bukan pasal 'sape'..

    @Dr Mohd Hafiz Osman

    aha.. :')

    ReplyDelete
  9. haha.. terima kasih utk 'good'.. i accept it as an appreciation..

    i commented not to show that i understand the entry, but to share thought yg mak aku selalu tak leh bulat hatinya menjawab bila dia nak buat mende yg ko buat ni..

    i am not it's lover... but at the same time, i think i am with my mom..

    ReplyDelete
  10. erm...sunah nie kenapa yunk..

    nak jugak tanya..mcm dr hafiz...dialog dengan kucing ke dengan some1 nie

    ReplyDelete
  11. dengan kucing erk?

    moga Allah jaga dia baik2... Amin

    ReplyDelete
  12. kan.. kalo org tak suke kucing, nanti diapa2kan kucing tu.kesian pulak..dapat dosa sia2.. kucing pun sakit..

    ReplyDelete
  13. laaa.. kucing upenye.. eden tertipu.
    ahakss..

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com