BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, April 22, 2012

Moga Allah Jaga Awak Baik-baik

Maafkan saya...

Saya pasti awak dalam ketakutan kat sana. Saya tahu, dari cengkaman kuat awak tadi, awak sangat takut. Mulai malam ni, saya da tak mampu nak lindungi awak lagi. Dan mulai malam ni, mungkin mimpi ngeri untuk awak akan bermula.

Bukan saya da tak nak kat awak, tapi saya tak nak orang lain tanggung dosa lagi. Saya pun tak nak awak terus rasa sakit. Walaupun awak tak pernah suarakannya.

Saya harap awak kuat kat sana.

Hanya Allah yang boleh jaga awak lebih baik dari saya.

Itulah hakikat sebenarnya.

Maafkan saya...

Saya sayang awak selamanya.



P/S: Dah puas menangis dalam hujan. T_T


18 comments:

FasiHaH SupiaN said...

I wonder, who? moga Allah jaga dia :)

Rozuan Ismail said...

apakah?

Iffah Afeefah said...

Make me wonder

ermm moga Allah jaga awak bebaik

shiema sufian said...

inshaAllah, selagi dia berpegang teguh dengan agama Allah, pasti Allah akan jaga dia (:

tamlegend said...

emmm...makin teruk ke cik sunah?

tamlegend said...

emmmm...makin teruk ke cik sunah?

Hanih Borhan said...

Awat ni, sdey je...

ayen =D said...

kalau lindungi, orang lain akan tanggung dosa, LAGI? kalau kat luar sana, tak akan ada orang lain tanggung dosa? bagus lah kalau sure =)

Dr Mohd Hafiz Osman said...

maaf nak teka, ni dialog dengn kucing ya...

Sunah Sakura said...

@ayen =D

Good...dari komen ko, hanya ko je faham entri ni pasal ape...bukan pasal 'sape'..

@Dr Mohd Hafiz Osman

aha.. :')

ayen =D said...

haha.. terima kasih utk 'good'.. i accept it as an appreciation..

i commented not to show that i understand the entry, but to share thought yg mak aku selalu tak leh bulat hatinya menjawab bila dia nak buat mende yg ko buat ni..

i am not it's lover... but at the same time, i think i am with my mom..

lieynanilaz said...

bertabahlah!1...

aDisH.sHidA said...

erm...sunah nie kenapa yunk..

nak jugak tanya..mcm dr hafiz...dialog dengan kucing ke dengan some1 nie

kiera'sakura said...

dengan kucing erk?

moga Allah jaga dia baik2... Amin

Ini Kisah Tia said...

kucing ea?

lavenderlover said...

wondering..who is it? ur cat?

Amirah Adnan said...

kan.. kalo org tak suke kucing, nanti diapa2kan kucing tu.kesian pulak..dapat dosa sia2.. kucing pun sakit..

Cik Pulau said...

laaa.. kucing upenye.. eden tertipu.
ahakss..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.