TERBAIK DARI ENCIK SUAMI

Friday, April 27, 2012

Papa Ben dan Blog Saya

Klik untuk join

"SAMA"

P/S: Aci tak letak perkataan ni? Ahaha~ :p

21 comments:

Citarasa Rinduan said...

setuju
dua2 SAMA cantik dan hensem..

Rahmah Ram Ram said...

as salam sunah ...

singgah sini dari segmen yang sama...

Faizul Osman said...

datang dr segmen yg sama... follow sini sklai...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Pka Rahim said...

hai pka pon join segmen abg ben.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

tq :)

Rozuan Ismail said...

segmen apekah?

Pka Rahim said...

hai cik sakura.. boleh aje pka nak make up kan kamuu.. :)

AyueJean said...

Join jugak segmen ni...
Hehheeheh... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Masz Sidek said...

singgah dr segmen yg sama... :)

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

orange radiance said...

dari segmen yang sama ^^


http://shastory-sha.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

salykin said...

join sama2

♥ Miss Hearty ♥ said...

hai awk yg sweet ! sy dtng dri segmen abg ben :)heppy blogging & jemputlah ke blog sy ek ^^

http://heartylolipop.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Jay said...

Datang dari segmen yang sama..salam kenal:)

Aziela said...

Singgah sini juga....

Mk Syahir said...

Assalamualaikum
singgah sini dari segmen yang sama =)
follow sini jugak =)
jom datang blog saya pulak ye =)

jemput baca entry yang ni..ada info berguna untuk dikongsi buat semua =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/saya-tegur-sebab-saya-sayangkan-awak.html

Ini Kisah Tia said...

saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
happy blogging yea ..

FL blogh0use said...

yuhuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

ain dzaya said...

klako!

"Moga moga tak jumpa douchebag.".

Iffah Afeefah said...

Tertanye2 pe y sme haha

Iffah Afeefah said...

Tertanye2 pe y sme haha

keli menari said...

SAMA ? sama ngan kite jugak kot . hehe

maszull said...

assalamualaikum sunah..selamat bersegmen yer...:)

Blogger Rajin Komen

Get this widget
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari Jeneral Sunah Suka Sakura dot com.