Friday, April 27, 2012

Papa Ben dan Blog Saya

Klik untuk join

"SAMA"

P/S: Aci tak letak perkataan ni? Ahaha~ :p

21 comments:
Write Comments
  1. as salam sunah ...

    singgah sini dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  2. datang dr segmen yg sama... follow sini sklai...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    ReplyDelete
  3. hai pka pon join segmen abg ben.
    jom singgah blog pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    tq :)

    ReplyDelete
  4. hai cik sakura.. boleh aje pka nak make up kan kamuu.. :)

    ReplyDelete
  5. Join jugak segmen ni...
    Hehheeheh... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    ReplyDelete
  6. singgah dr segmen yg sama... :)

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama ^^


    http://shastory-sha.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    ReplyDelete
  8. hai awk yg sweet ! sy dtng dri segmen abg ben :)heppy blogging & jemputlah ke blog sy ek ^^

    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    ReplyDelete
  9. Datang dari segmen yang sama..salam kenal:)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum
    singgah sini dari segmen yang sama =)
    follow sini jugak =)
    jom datang blog saya pulak ye =)

    jemput baca entry yang ni..ada info berguna untuk dikongsi buat semua =)

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/saya-tegur-sebab-saya-sayangkan-awak.html

    ReplyDelete
  11. saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
    happy blogging yea ..

    ReplyDelete
  12. yuhuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  13. SAMA ? sama ngan kite jugak kot . hehe

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum sunah..selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com