BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, April 18, 2012

TOLONG Jangan Ganggu! V 1.0

Saya tahu kamu da baca entri ni.

Maaf kalau kamu terasa walaupun saya tak letak nama sesiapa dalam entri sebelum ni.

Apepun, saya mohon maaf kalau apa yang saya taip sebelum ni buat kamu terasa tempiasnya sekali. Saya tak berniat untuk bermusuh dengan sesiapa, jauh sekali macam apa yang kamu sebut-sebut tu.

Kalau betul kamu faham maksud ukhuwah, bukan begitu caranya.

Maaf kalau teguran saya tak pernah dapat buat kamu berfikir jauh.

Sekali lagi saya minta maaf kalau saya tersilap berkata. Apepun, memang itulah hakikatnya, sahabat saya tak senang dengan soalan-soalan kamu tentang hal peribadi saya. Harap kamu ambil perhatian tentang tu.

Saya juga mendoakan kamu dan sahabat-sahabat yang lain sentiasa.

Maaf sekali lagi.

Dan terima kasih kerana menyebut nama saya.


14 comments:

Citarasa Rinduan said...

setuju......

jgn ganggu kawan...

peace289 said...

sy tak ganggu kan...hihi

kura said...

sy pun tak ganggu. hehhe

Kumbang Jingga said...

tolong lah janggan ganggu sunah sakurako hehehe

mynameismy said...

secret admirer ke Sunah? hehe

kiera'sakura said...

sabar ye kak.. kira doakan yg terbaik untuk akak, moga dipermudahkan perjalanan...

mas saari said...

sape yang suka ganggu2 ni.. meh akak jentik telinga dia!

Ida Firdausi said...

Love this statement "kita menulis ikut kefahaman kita, orang lain mentafsir ikut kefahaman diorang".. kita tak boleh nak puaskan hati semua orang..

Kancil 8349 said...

apasal ganggu orang lain,...

aDisH.sHidA said...

akak ggu sunah ke...

(tnya dengan perasaan bersalah)


SIAPA YANG DOK GANGGU KAWAN SUNAH NIE HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA???????????

Syira Qahira said...

salam..

ramai peminat barangkali...

Iffah Afeefah said...

Nape die tak ganggu ai?

Adekah ai bkn kwn yu T.T

Sunah Sakura said...

@Iffah Afeefah

err... =.=

maszull said...

assalamualaikum sunah.....sentiasa ada yg sakit hati n saja nak mengusik ko...:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.