BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, May 16, 2012

Banyaknya, Tak Tau Nak Pergi Yang Mana Satu... =.=


Berderet-deret jemputan kahwin kat Facebook. Tu tak printscreen semua, ada lagi jemputan yang sebelum bulan Jun dan kat bawah-bawah gambar tu haaa...

Tarikh pulak berlapis-lapis macam kek lapis pada hari yang sama. Jadinya tak tau nak pergi walimah yang mana. Dekat-dekat pulak tu, boleh dikatakan setiap minggu dan setiap hari, eh! Mana ada setiap hari! Hahaha~

Mungkin amek peluang cuti sekolah ye tak kawan-kawan? Untuk kengkawan yang bakal bernikah dalam masa terdekat ni, moga dipermudahkan ye urusan majlis pernikahan, yang bakal bertunang pun, moga dipermudahkan jugak, yang bakal merisik punnnn moga dipermudahkan urusan semuanya~ Erk! Semua pun nak wish... =.=

Apapun, maaf kalau muka saya tak muncul kat majlis-majlis kamu nanti sebab mungkin sampai ke akhir saya tak dapat buat decision nak pergi yang mana satu. Wahaha~ Melampau kannn~! :p


20 comments:

Tentang Kita said...

berderet2..klu kawen sebelah menyebelah kut boleh pergi la...sorang utara sorang slatan..mmg x dapat la

Noraim said...

femes gitu akak org pakat jemput. hikhik.

Cik Lia Lomi said...

Hooo. Hujung bln may dgn bulan june memang sesak dgn undangan kahwin.. Lia empat minggu deret kena pegi kenduri kahwin.

:: Riri-Fatieha ::~ said...

betul la. banyak betul jemputan skrg ni smpi tak tau nk pg yg mana 1

kura said...

ramainyaa org kawenn. ehemm. terasa nk kawen jugak lah. hehehh

Anum said...

hehehe
nanti dtg kenduri anum ya

AdyBudika said...

awaknya bila lagi? =.="

Ckin Kembaq said...

berderet2..haha

kiera'sakura said...

yg penting nt kena mai ipoh, bilik untuk akak, iffah, kak elly ngn aimie saya dah sediakan.. hihihihi

Solihin Zubir said...

pergh! gantung kuali la seminggu tu.. hehe..

JIJI YU said...

tu le engko..pemes sgttt

fasihah supian said...

Wahhhhhhhhh ini sgt byk!!

Rozuan Ismail said...

dah mcm menteri plak kan byk invitation

fRaMe+LenSeS said...

saya dalam dilema jugak. ahahaha. mgu depan ada 3 kot tak silap. saya ada training 2 hari beturut. huu T.T

Munnafendy said...

nasib la sy dpt 2 jmputan je...hak3...sunah popular bangett nih :)

lieynanilaz said...

perghh...banyak tu sunah..memang pening..

efa nur said...

byknya jemputan..untung laa kak :D
musim org kahwin..maklumlah cuti sekolah..belumba2 org wat majlis..hehehe :)

sea_lavender said...

sme la kte pn~~hee lagi2 pensyarah2 kte.. tarikh bertindih2

Iffah Afeefah said...

Ramainye

org tak ajk

xley la ai g

maszull said...

assalamualaikum sunah...yer la penuh nyer jadual jemputan kawen pasti kena pilih la yg mana nak pi kan...:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.