Banyaknya, Tak Tau Nak Pergi Yang Mana Satu... =.=

May 16, 2012


Berderet-deret jemputan kahwin kat Facebook. Tu tak printscreen semua, ada lagi jemputan yang sebelum bulan Jun dan kat bawah-bawah gambar tu haaa...

Tarikh pulak berlapis-lapis macam kek lapis pada hari yang sama. Jadinya tak tau nak pergi walimah yang mana. Dekat-dekat pulak tu, boleh dikatakan setiap minggu dan setiap hari, eh! Mana ada setiap hari! Hahaha~

Mungkin amek peluang cuti sekolah ye tak kawan-kawan? Untuk kengkawan yang bakal bernikah dalam masa terdekat ni, moga dipermudahkan ye urusan majlis pernikahan, yang bakal bertunang pun, moga dipermudahkan jugak, yang bakal merisik punnnn moga dipermudahkan urusan semuanya~ Erk! Semua pun nak wish... =.=

Apapun, maaf kalau muka saya tak muncul kat majlis-majlis kamu nanti sebab mungkin sampai ke akhir saya tak dapat buat decision nak pergi yang mana satu. Wahaha~ Melampau kannn~! :p

You Might Also Like

20 Comments

  1. berderet2..klu kawen sebelah menyebelah kut boleh pergi la...sorang utara sorang slatan..mmg x dapat la

    ReplyDelete
  2. femes gitu akak org pakat jemput. hikhik.

    ReplyDelete
  3. Hooo. Hujung bln may dgn bulan june memang sesak dgn undangan kahwin.. Lia empat minggu deret kena pegi kenduri kahwin.

    ReplyDelete
  4. betul la. banyak betul jemputan skrg ni smpi tak tau nk pg yg mana 1

    ReplyDelete
  5. ramainyaa org kawenn. ehemm. terasa nk kawen jugak lah. hehehh

    ReplyDelete
  6. hehehe
    nanti dtg kenduri anum ya

    ReplyDelete
  7. yg penting nt kena mai ipoh, bilik untuk akak, iffah, kak elly ngn aimie saya dah sediakan.. hihihihi

    ReplyDelete
  8. pergh! gantung kuali la seminggu tu.. hehe..

    ReplyDelete
  9. dah mcm menteri plak kan byk invitation

    ReplyDelete
  10. saya dalam dilema jugak. ahahaha. mgu depan ada 3 kot tak silap. saya ada training 2 hari beturut. huu T.T

    ReplyDelete
  11. nasib la sy dpt 2 jmputan je...hak3...sunah popular bangett nih :)

    ReplyDelete
  12. perghh...banyak tu sunah..memang pening..

    ReplyDelete
  13. byknya jemputan..untung laa kak :D
    musim org kahwin..maklumlah cuti sekolah..belumba2 org wat majlis..hehehe :)

    ReplyDelete
  14. sme la kte pn~~hee lagi2 pensyarah2 kte.. tarikh bertindih2

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum sunah...yer la penuh nyer jadual jemputan kawen pasti kena pilih la yg mana nak pi kan...:)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com