BLOG ENCIK SUAMI

Friday, May 25, 2012

Baru Dua Hari

Regret by =WikiME on deviantART

Sedih.

Arghhhhhhhhhhhhh!!!!

Baru dua hari. Dah jadi camni. Menciknyaaaaaaaaaaa. Rupanya ni lah perasaan mereka-mereka yang mengalaminya. Patut la dia dulu pun sasau macam ni. Dia ok lagi kot, kira macam seco'et cinonet aje. EH!

Saya punya ni sampai habissssssssss tercabut satu penjuru tuuuuuuuuuuuu!!!!!

Ggggrrrr!!!!!

Sedih sedih sedih.... T____T

Mana nak gi cat balik???


P/S I: Nak nangis bole?

P/S II: Takpe la, belajar dari pengalaman. Lepas ni jangan nak 'comfort zone' sangat.

16 comments:

kiera'sakura said...

Ehhh pasal pe nie kak?

Ida Firdausi said...

ape ni? ape ni?? kete kena langgar ke?? huhuhuhuhu... sabar.. sabar.. :)

Iffah Afeefah said...

Xphm.tlg jelaskn

eintan nurfuzie said...

mengapa,kenapa,dan bila?:p

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

apakah??

nana kamarul said...

ni kenapa ni sedih sedih? senyum sikittttt :D

AdyBudika said...

kan dah pesan dari awal!!!!!!!!! hantar je balik!!! hurm.... tuan die macam ner?

Hanis MY said...

kenapa ni? semoga dpt selesaikan masalah tu ye...

Rosmawati Yusof said...

Cedih... jgnlah cedih2... Insya Allah semuanya akan selesai... sabar dan kuat semangat, kkkk...meow-meow..

Fasihah Supian said...

angah pun kena kuat sebab angah bagi komen suruh kuat, angah kena kuat!!

may I lend my shoulder to you? :')

thanx angah for the advice..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kisah apa sebenarnya ni?? kekekekeke.. akak x paham

aizamia3 said...

ni mesti kete kena 'cium' ek..?

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

what happen?

Tea said...

Ape kes ko ni Sunah.. Bawak ngucap..

Ieyza Afieyna said...

knpa nie? btw sabar ye..

aDisH.sHidA said...

kenapa nie sunah...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.