Bizi Bizi Bizi

Ya Allah.

Bizinya hari ni. Banyak betul order kat page Benang Hijau. Tak sangka sambutan sangat hangat dengan pemberian voucher RM20 kepada semua pelanggan sempena Pembubaran Parlimen hari ni.

Rasa tak cukup tangan nak update stock kat web, kat page, kat group, isi borang poslaju, rekod pembelian dalam buku, then upload gambar-gambar bermanfaat. Sampai kawan sekerja tergelak dan cakap...

"Perghhh, sambil menaip sambil tengok kain kat atas nun!!"

=.="

Kita kena sambil menyelam sambil minum air.


P/S: Sesiapa nak menambahkan kebizian saya dan memanfaatkan voucher RM20 ni, boleh lah ke page Benang Hijau sekarang. Sah untuk pembayaran penuh sehingga 11.59 malam ni ajee!

4 comments:

  1. Alhamdulillah.syukur rezeki tuhan

    ReplyDelete
  2. Waaaa , selamat ber 'bizi ' ye kakak ^ ^

    ReplyDelete
  3. Takpe.....
    Busy mencari rezeki...

    ReplyDelete
  4. kalau beli borong dlm 20 helai dpt berapa?

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.