Bizi Bizi Bizi

April 03, 2013

Ya Allah.

Bizinya hari ni. Banyak betul order kat page Benang Hijau. Tak sangka sambutan sangat hangat dengan pemberian voucher RM20 kepada semua pelanggan sempena Pembubaran Parlimen hari ni.

Rasa tak cukup tangan nak update stock kat web, kat page, kat group, isi borang poslaju, rekod pembelian dalam buku, then upload gambar-gambar bermanfaat. Sampai kawan sekerja tergelak dan cakap...

"Perghhh, sambil menaip sambil tengok kain kat atas nun!!"

=.="

Kita kena sambil menyelam sambil minum air.


P/S: Sesiapa nak menambahkan kebizian saya dan memanfaatkan voucher RM20 ni, boleh lah ke page Benang Hijau sekarang. Sah untuk pembayaran penuh sehingga 11.59 malam ni ajee!

You Might Also Like

4 Comments

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com