BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, April 3, 2013

Bizi Bizi Bizi

Ya Allah.

Bizinya hari ni. Banyak betul order kat page Benang Hijau. Tak sangka sambutan sangat hangat dengan pemberian voucher RM20 kepada semua pelanggan sempena Pembubaran Parlimen hari ni.

Rasa tak cukup tangan nak update stock kat web, kat page, kat group, isi borang poslaju, rekod pembelian dalam buku, then upload gambar-gambar bermanfaat. Sampai kawan sekerja tergelak dan cakap...

"Perghhh, sambil menaip sambil tengok kain kat atas nun!!"

=.="

Kita kena sambil menyelam sambil minum air.


P/S: Sesiapa nak menambahkan kebizian saya dan memanfaatkan voucher RM20 ni, boleh lah ke page Benang Hijau sekarang. Sah untuk pembayaran penuh sehingga 11.59 malam ni ajee!


4 comments:

Rozuan Ismail said...

Alhamdulillah.syukur rezeki tuhan

Nur Faie said...

Waaaa , selamat ber 'bizi ' ye kakak ^ ^

AyueJean AJ said...

Takpe.....
Busy mencari rezeki...

Mrs. Abi said...

kalau beli borong dlm 20 helai dpt berapa?

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.