BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, February 19, 2014

Nak Fit

penat~~~!

naik turun tangga
walau ada lif

kata nak fit
so jangan mengeluh

kawan meja sebelah pun da kurus
turun 20 kg
dalam masa dua bulan setengah aje

takkan tak termotivasi lagi?

#bukan nak kurus, tapi nak fit, dan nak 'flat', eh eh!


p/s: lepas ni saya post entry macam ni aje, boleh?

#bukanadaorangbacasangat #justnakmengomeluntukdirisendiriaje #takpekan

7 comments:

[k]o{q}i[n] said...

Xpe Kak. Ngomel je.. Sapa yg nak marah? Hehehe

Nurzakiah Hanum said...

usaha2

Sunah Sakura said...

@[k]o{q}i[n] kan kan kan...hihihi

Sunah Sakura said...

@Nurzakiah Hanum insya'Allah... :)

MR & MRS MAKMUM said...

sapa cakap tak de org baca...cuma jarang tggal komen je ~ weeeeeee

Sunah Sakura said...

@MR MRS MAKMUM eh eh..bukan takde...tapi 'bukan ada sangat'... :p

aDisH.sHidA said...

boleh aje Puan Hasunah

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.