BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, March 28, 2013

Berhenti Memandu

Sampai ke hari ni.

Sejak binatang tu gigit, habis lenguh kaki kanan. Sakit masih terasa sampai sekarang. Kena berdiri sekejap-sekejap kalau duduk lama, nak bagi hilang lenguh. Kalau kaki terlipat lama, nak luruskan balik, confirm terasa. Terasa apa, tak tau nak describe.

Masa solat, nak sujud, apatah lagi. Kena slow down belah kanan, sebab sakit sangat. Entah kenapa la sampai macam tu sekali, tak tahu lah. Dah memang penangan dia macam tu kot no? (Google pun, memang kesan dia seteruk tu, macam orang kena suntik jarum aje, tapi ni lagi teruk sampai berhari-hari).

Dan memang confirm sangat-sangat, driving lama akan menimbulkan rasa sakit.

Sebab pelipat kaki tersentuh kerusi pemandu masa tekan-tekan minyak dan brek. Alahai, nampak gaya kena slow down driving dulu beberapa hari. Kalau nak ke mana-mana, mungkin perlukan pemandu agaknya?

Siapa sudi? =.="


1 comment:

diana said...

Kesian..cuti la..berehat sampai sembuh..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.