Thursday, March 28, 2013

Berhenti Memandu

Sampai ke hari ni.

Sejak binatang tu gigit, habis lenguh kaki kanan. Sakit masih terasa sampai sekarang. Kena berdiri sekejap-sekejap kalau duduk lama, nak bagi hilang lenguh. Kalau kaki terlipat lama, nak luruskan balik, confirm terasa. Terasa apa, tak tau nak describe.

Masa solat, nak sujud, apatah lagi. Kena slow down belah kanan, sebab sakit sangat. Entah kenapa la sampai macam tu sekali, tak tahu lah. Dah memang penangan dia macam tu kot no? (Google pun, memang kesan dia seteruk tu, macam orang kena suntik jarum aje, tapi ni lagi teruk sampai berhari-hari).

Dan memang confirm sangat-sangat, driving lama akan menimbulkan rasa sakit.

Sebab pelipat kaki tersentuh kerusi pemandu masa tekan-tekan minyak dan brek. Alahai, nampak gaya kena slow down driving dulu beberapa hari. Kalau nak ke mana-mana, mungkin perlukan pemandu agaknya?

Siapa sudi? =.="

1 comment:
Write Comments

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com