Berhenti Memandu

March 28, 2013

Sampai ke hari ni.

Sejak binatang tu gigit, habis lenguh kaki kanan. Sakit masih terasa sampai sekarang. Kena berdiri sekejap-sekejap kalau duduk lama, nak bagi hilang lenguh. Kalau kaki terlipat lama, nak luruskan balik, confirm terasa. Terasa apa, tak tau nak describe.

Masa solat, nak sujud, apatah lagi. Kena slow down belah kanan, sebab sakit sangat. Entah kenapa la sampai macam tu sekali, tak tahu lah. Dah memang penangan dia macam tu kot no? (Google pun, memang kesan dia seteruk tu, macam orang kena suntik jarum aje, tapi ni lagi teruk sampai berhari-hari).

Dan memang confirm sangat-sangat, driving lama akan menimbulkan rasa sakit.

Sebab pelipat kaki tersentuh kerusi pemandu masa tekan-tekan minyak dan brek. Alahai, nampak gaya kena slow down driving dulu beberapa hari. Kalau nak ke mana-mana, mungkin perlukan pemandu agaknya?

Siapa sudi? =.="

You Might Also Like

1 Comments

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com