Ticker

6/recent/ticker-posts

Wordless Wednesday: Cranberry Star Caladium

Cranberry Star Caladium

Cranberry Star Caladium.

Suka tanah lembap, suka cahaya matahari pagi.
Cukup dua ni, add-on baja ikut waktu, gemok la dia.

Cumanya, bila ciksun search beza antara keladi Cranberry Star dengan Strawberry Star, lain pulak rupa sebenar Cranberry Star dalam gambar kat internet. Yang ciksun punya ni lebih nampak macam Strawberry Star pulak..entah lerr, seller tu main letak nama je ke ape ek?

Tak pe lah, ini pun cantik juga...

Alhamdulillah!

Post a Comment

2 Comments

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com