BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, February 17, 2013

Aduhhhh, Kenapa Macam Ni???


Teruknya!

Serius rasa entah ape-ape. Tertanya-tanya jugak, dia ni ada masalah mental ke? Macam tak betul aje. Kenapa, kenapa, kenapaaaaaaaa??? T_T

Kesian tengok bayi tu dilambung-lambung.

Allahu...

Nak tahu kisah dia, boleh baca kat SINI.

P/S: Bagi yang nak ambil pembantu rumah, hati-hati ya. Jangan lupa pasang CCTV. :)


6 comments:

the malay male said...

x berhati perut

Cikgu Ayu said...

Tak sanggup nak tengok.. :(

SyAmSuL AnUaR said...

Pembantu rumah Indon dah dpt gaji tinggi, dpt cuti & lyn baik dr majikan tapi hasilnya ibarat pagar makan padi..

Tinta Lana said...

Salam.

Tengok kat tv3 tadi.

Ya Allah, dia baling macam baby tu bantal! Geram.

Fyna Ahmad said...

tak tahu lah kategorikan maid tue sebagai apa. mengalahkan binatang dia buat baby tue macam tue.

kiera'sakura said...

x sanggup tgk

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.