BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, February 21, 2013

Kucing Berkepala Tiga


Lepas orang lain cakap, baru perasan... =.="

Sebab tangan memang betul-betul nampak dua aje kat depan tu haaa...

Eh, tangan??? Kaki lah!

DIORANG bertiga ekor okay, bukan DIA berkepala tiga...

Hahaha!


3 comments:

logorithm said...

Tipah tertipoooo! :-D

Sunah Sakura said...

@logorithm

hahaha...adehhh...saya pun tertipu jugak ni.. :p

Iffah Afeefah said...

COMEL GAK

kbai

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.